HOTEL ORBEL
HOTEL ORBEL

« Вижте още хотели към тази почивка



HOTEL ORBEL



Разположение:

Хотел Орбел се намира в китното градче Добринище, на 6 км от Банско и е с отлична локация, сгушен между три от най-красивите ни планини – Рила, Пирин и Родопи, хотелът блести с уют и спокойствие, от които големият град ни откъсва. Чудесен избор за почивка със семейството, приятели или колеги.

Локацията предлага рядката възможност да комбинирате планинските спортове и дейности със СПА преживяване в минерална вода. Докато вие се любувате на родната красота по време на дълга разходка до Вихрен, Тодорка или Безбог, или сте кръстосвали ски пистите, ние затопляме релакс зоната за да може да отпуснете сетивата си и да съберете максисмума от положителни емоции. Зимата джакузито и вътрешния басейн с минерална вода очакват да се погрижат за вас, а през летния – врабчетата Ви канят с песен за слънчева баня около външния басейн.

Нашите любезни рецепционистки ще Ви посрещнат и изпратят с усмивки и са на Ваше разположение от 7.30 до 24.00 часа , 7 дни в седмицата.



В стаите:

Помещенията на хотела са разположен в два идентични блока и се състоят от 40 стаи , които включват 23 комфортни и тихи двойни стаи, 16 луксозни апартамента, както и два мезонета – по един във всеки блок. Всяка стая притежава самостоятелен балкон, телевизор, мини бар, сешоар и телефон.

Хотелският комплекс разполага и с една самостоятелна вила със собствен двор и паркомясто. Състои се от една спалня, хол и баня с тоалетна, телевизор, минибар и сешоар.

Настаняване : след 15.00 часа

Напускане на хотела : до 12.00 часа



На територията на хотела:

В основния ресторант се сервират разнообразни български и европейски специалитети. Добре заредената винарска изба предлага местни и интернационални вина.

Плувни басейни

Тук е мястото да поглезите тялото си и то ще Ви се отблагодари подобаващо!

Джакузита

На фона на специално подбрана отпускаща музика, на Ваше разположение са : закрит плувен басейн, открит плувен басейн/сезонен/и джакузи с минерална вода.

Масажи

Две сауни, парна баня, контрастен душ – ведро, лятна градина, кабинети за масажи и терапии.

Тенис
За всички гости на хотела, на разположение има тенис корт с твърда настилка. На Ваше разположение има тенис ракети и топки на рецепция като ползването на корта е напълно безплатно за гости на хотела!

Детски кът
За най-малките гости има специален детски кът с различни забавления! Детски играчки, книжки за оцветяване и филми са само част от възможностите. През топлите месеци, гостите могат да се възползват и от външния ни детски кът!

Фитнес център
Очакваме в нашия фитнес център, всички ентусиасти, които избират да тренират и повреме на почивката си!

Футбол и Волейбол
Волейболисти? Футболисти? При нас може да се насладите на различни видове от любимите спортове. Плажен волейбол, както и волейбол на трева. Футбол на големи, както и на малки врати, на трева или на твърда настилка – Вие избирате!

Петанк
Ако пък искате да поиграете на нещо различно на Ваше разположение е нашето специално игрище за Петанк. Това е един изключително занимателен и забавен спорт, на който сме посветили цяла статия в нашия блог. Отново напълни безплатно за нашите гости – само поискайте от рецепция топките за игра! Задължителен спорт за семейства с деца! Очакваме Ви!

Зала за игри
Разбира се, не сме забравили и за любителите на по-тихите игри. На Ваше разположение предлагаме, шах, табла, не се сърди човече и други игри. А за по-късните часове, когато навън е тъмно и не, невъзможно, но със сигурност по-трудно да се играе, на разположение са Джагите, Тенис на маса и Билярд!



Хранене:

HB - закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер