ANZAC HOTEL
ANZAC HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



ANZAC HOTEL



Разположение:
Разположен в непосредствена близост до часовниковата кула на Чанаккале (Saat Kulesi), The Anzac предлага шумоизолирани стаи и богата закуска на шведска маса. Хотелът е декориран с художествени произведения от древните градове Троя и Галиполи. Стаите за гости на Anzac са уютно обзаведени и разполагат с безплатен Wi-Fi интернет и плоскоекранни телевизори с 400 канала. Има денонощен рум-сървиз. Гостите могат да започнат деня си с подбрани домашно приготвени сладкиши, свежи зеленчуци, плодове и кисело мляко. За обяд и вечеря се сервират разнообразни местни и международни ястия. Anzac се намира на 50 метра от ферибота и срещу изложбения център на университета Onsekizmart в град Чанаккале.

В стаите:

Разполага с 25 стаи и 60 легла, като под формата на 8 тройни и 17 двойни стаи. Като стаите са единични, двойни, двойни + единично легло (тройна стая), или 3 единични легла (тройна стая). Стаите разполагат с удобни ортопедични легла, централно отопление, LCD телевизор, цифров сателитен приемник с 400 Канала, минибар, работно бюро с настолна лампа, електронен сейф, безплатен високоскоростен ADSL интернет, директен телефон, самостоятелен санитарен възел с вана, сешоар, 24 - часов рум-сервиз и обслужване на стаята (включени в цената на стаята)



На територията на хотела:

Хотел Anzac има на територията си ресторант“Anzac” с капацитет от 50 места и меню с турски и международни ястия. В заведението на принципа на шведската маса се поднася закуската, а обядът и вечерята са по избор от меню. След предварителна заявка може да се организира барбекю, както и да се осигури меню с морски деликатеси. Също така и лоби бар и панорамен бар, където се предлагат качествени алкохолни и безалкохолни напитки, кафе, чай, плодови напитки и коктейли. Предлагат се и леки закуски и сладкиши. Хотел Anzac разполага и със спортни съоръжения и СПА център.



Хранене:

BB - закуска на шведска маса.







Основна информация и допълнителни услуги

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Информация за пътуване:
    Продължителност на пътуването: от София до Айвалък - 540 км.
    Точният час на отпътуване от България, номер на автобуса и телефон на представителя на TО се потвърждават два дни преди отпътуването.


В цената се включва:

    • Транспорт с автобус по описания маршрут с включени пътни и магистрални такси
    • 7 нощувки в хотел по избор

    • Багаж до 25 кг. на човек, разпределен в максимум 1 куфар

    • Представител на ТО по време на пътуването
    • Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)
    • Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).


В цената не се включва:

    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
    • Такса гориво / начислява се поради драстичното завишение на цените на горивата/

    • Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.

    • Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага