HACIENDA BEACH SOZOPOL
HACIENDA BEACH SOZOPOL

« Вижте още хотели към тази почивка



HACIENDA BEACH SOZOPOL


Детайлна информация за хотела от прикачените файлове: тук
Разположение:

Хотел Хасиенда Бийч 3* е разположен в непосредствена близост до залива „Златна Рибка“, на 30 км. южно от Бургас и на 6 км. от старинния град Созопол. Местоположението му е тихо и спокойно с достъп до красив пясъчен плаж. В близост до него се намират известните къмпинг „Градина“ и къмпинг „Златна Рибка“, най-красивите и спокойни места за летуване по южното ни Черноморие.



В стаите:

Комплексът разполага с едноспални и двуспални апартаменти, декорирани в семпли и топли тонове и обзаведени с всички необходими удобства. Част от стаите предлагат панорамна гледка към Черно море.



На територията на хотела:

Плаж и басейн: Хотел Хасиенда Бийч предлага достъп до външен басейн с бар и достъп до един от най-красивите плажове на България само на 10 м. от хотела. Шезлонгите и чадърите на басейна са безплатни за всички гости до изчерпване на количествата. Шезлонгите и чадърите на плажа се заплащат допълнително, като услугата е външна.
Детски клуб: За най-малките се предлага безплатен достъп до детски клуб с разнообразни занимания и игри.
Анимация: Дневна и вечерна анимация за възрастни и деца с разнообразни игри и шоу програми.
Комплекса е разположен на спокойна и тиха локация - извън Созопол, но и не прекалено отдалечен
Лоби бар Гриин: Разположен в основния ресторант на хотела и предлага неограничени безалкохолни и алкохолни напитки по време на закуска, обяд и вечеря за всички гости на All Inclusive пакета. Извън това време, лоби барът предлага еспресо, чай и бутилирани напитки, срещу допълнително заплащане.
Пул Бар Барбоса предлага край басейна топли и безалкохолни напитки, бира, вино, алкохолни напитки на база All Inclusive.



Хранене:

BB - закуска

ALL INCLUSIVE ПАКЕТ: Пакетът включва разнообразен и богат бюфет за закуска, обяд и вечеря, многобройни закуски на територията на комплекса и безкрайни дейности за деца и възрастни. 
Комплексът предлага основен ресторант на база All Inclusive със свежо лятно меню и шоукукинг, както и средиземноморски A-la Carte ресторант, като броят безплатни посещения в него зависи от броя нощувки.
Лоби Бар "Грийн", Пул бар "Барбоса" предлагат разнообразни напитки.
Хасиенда Бийч предлага на своите гости зелени площи за игра, детски клуб и достъп до емблематични барове и сърф. Разполага и с екип от професионални аниматори. Дневната програма включва разнообразни игри и дейности за деца и възрастни, а вечерната разнообразни шоу програми.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер