BAY APARTMENTS SOZOPOL
BAY APARTMENTS SOZOPOL

« Вижте още хотели към тази почивка



BAY APARTMENTS SOZOPOL



Разположение:

Бей Апартмънтс Созопол се намира в квартал Буджака в Созопол, само на 100 метра от Райския залив. Центърът на Созопол е на 1,5 километра, а плажът Хармани - на 1 километър. Плажът Бамбу Бийч се намира на 600 метра. До плажа Каваци се стига за по-малко от 5 минути с кола. Пътуването с кола до резервата Аркутино отнема 30 минути. 

През 1980 Райският залив означаваше 40 минути тътрене на джапанки в прахта с чадър в едната и диня в другата ръка, докато найлоновият плик с кърпата и плавниците се врязва в изгорялото рамо и монотонно те пляска по гърба.

През 2000 Райският залив означаваше 20 минути провиране с 4х4 между кофражи, камиони и гневни, запотени работници.

Днес Райският залив е удобен шезлонг, потънал в ароматна зеленина и пред разхлаждащ басейн, вслушване във вятъра в тишината, и bird-watching, докато се спускаш по сложените от еколозите стълби към все така безлюдните малки плажове между скалите.

Обратно в стаята си, човек не може да наблюдава своята созополска хазяйка да бере смокини, покачена на близкото дърво, нито пък да се вслушва в куриозните мъки на някой дървояд да си проправи път в ореховата маса. В Bay Apartments сме се опитали да възмездим тези липси с широко канапе, на което да прочетеш последните Лий Чайлд / Джорд Пеликанос / Eтгар Керет удобно изтегнат. С просторно легло, собствена кухня и изобщо интериор, в който има място за самия теб и за ваканцията ти.



В стаите:

Типове апартаменти

Студио

Студиото е компактен и практичен вариант за настаняване на атрактивна цена. Подходящо е за настаняване на 2 лица (на двойно легло) + 1 дете до 12 години (на разтегателен диван). На ваше разположение е оборудван кухненски кът (с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда), телевизор, ютия и дъска за гладене. Разбира се, разполагате и с балкон, където можете да усетите морския бриз.

Апартамент с 1 спалня

Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда) и самостоятелна спалня с двойно легло. На ваше разположение са телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове. Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 2 възрастни (в спалнята) и 1-2 деца до 12 години (на разтегателен диван във всекидневаната)

Апартамент с 2 спални

Този тип апартамент дава повече пространство за по-големи семейства или компании. Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда) и 2 самостоятелни спални. Едната спалня е с двойно легло, а втората може да бъде с двойно или две единични. На ваше разположение са телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове. Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 4 възрастни (в спалните) и 1-2 деца до 12 години (на разгегателен диван във всекидневаната)



На територията на хотела:

Има открит басейн с шезлонги и ресторант, сервиращ българска и международна кухня.

На място може да се ползва безплатен частен паркинг.
Децата ще се зарадват на площадката за игра. В апартаментния комплекс се отдават автомобили под наем. При заявка се предлагат масажни услуги, а срещу доплащане се организира летищен трансфер.



Хранене:

RO - само настаняване







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер