VIEW APARTMENTS SOZOPOL
VIEW APARTMENTS SOZOPOL

« Вижте още хотели към тази почивка



VIEW APARTMENTS SOZOPOL



Разположение:

Не е далече денят, в който ако се оплачеш на личния си лекар от остри пристъпи на клаустрофобия и мизантропия, той ще те погледне над очилата си, бързо ще надраска нещо на рецептата и ще ти я подаде без повече приказки. И там ще е изписал две думи: View Apartments.

View Apartments са далече от всичко. От всичко, освен от морето. Наоколо няма тътнещи до малките часове на деня заведения, тракащи камиони с доставки, преминаващи в жизнерадостен летен делириум тълпи. Най-близките бумтящи плажове са на километър (Харманите) или два (Каваците). Сред характерните за това място шумове са този на сутрешния ти вестник, развяван от вятъра, на приборите в чинията ти, на пръскачката за трева.

Водата, обаче, е под краката ти – удря се в скалите в малките заливи със своята черноморска упоритост. Или, с лазурен средиземноморски хедонизъм, просветва в басейна пред апартамента ти.

Вътре, в стаята ти, тишината продължава. Не само звуково, но и визуално – с удобен, спокоен, безшумен интериор. Терапия 360°.



В стаите:

Типове апартаменти:

Студиото е компактен и практичен вариант за настаняване на атрактивна цена. Подходящо е за настаняване на 2 лица (на двойно легло) + 1 дете до 3 години (в бебешко креватче). На ваше разположение е оборудван кухненски кът (с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда), телевизор, ютия и дъска за гладене.

Апартамент с 1 спалня

Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда) и самостоятелна спалня с двойно легло. На ваше разположение са телевизор, ютия , дъска за гладене както и балкон с маса и столове. Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 2 възрастни (в спалнята) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната).

Апартамент с 1 спалня на партерен етаж

Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда) и самостоятелна спалня с двойно легло. На ваше разположение са телевизор, ютия , дъска за гладене както и веранда с директен излаз към басейна с маса и столове. Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 2 възрастни (в спалнята) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната).

Апартамент с 2 спални

Този тип апартамент дава повече пространство за по-големи семейства или компании. Състои се от просторна всекидневна с мека мебел, маса за хранене и кухненски кът (оборудван с котлон, хладилник, ел. кана, тостер, посуда) и 2 самостоятелни спални. Едната спалня е с двойно легло, а втората с две единични. Част от апартаментите имат 2 бани. На ваше разположение са телевизор, ютия , дъска за гладене както и просторен балкон с маса и столове. Този тип апартаменти е подходящ за настаняване на 4 възрастни (в спалните) и 1-2 деца до 12 години (на разгъваем диван във всекидневаната).



На територията на хотела:

Удобства:

- басейн с детска секция

- безплатно ползване на шезлонги и чадъри

- безплатен wi-fi интернет

- цифрова телевизия

- безплатен паркинг

- богато озеленен вътрешен двор



Хранене:

RO - само настаняване







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер