MARTINEZ HOTEL
MARTINEZ HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



MARTINEZ HOTEL



Разположение:

Апарт хотел Мартинез е пленителен 4 звезден хотелски комплекс, разположен на отлично място в новата част на град Созопол, България, с изглед към плажа Харманите и Черно море. Като един от най-големите и най-реномираните хотели в Созопол, Мартинез е идеален за семейни почивки на море и привлича гости от цял свят.



В стаите:

Нашият курортен комплекс се състои от 130 уютно обзаведени и просторни апартамента, включително 12 студиа, 106 апартамента с една спалня, 11 апартамента с две спални и Мезонет на две нива с три спални, което го прави идеален за семейни почивки на море.

Апартаментите тип Студио Стандарт, предлагат всички удобства, които могат да се намерят в по-големите апартаменти, но при тях всичко е събрано в едно помещение от 28 до 40 кв.м. В тях могат да се настаняват до 2-ма човека. Апартаментите тип Студио Стандарт имат изглед към различни гледки и имат балкони.

Апартаментите тип Студио Супериор - едно помещение от 44 до 64 кв.м. В тях могат да се настаняват до 2-ма човека. Апартаментите тип Студио Супериор имат изглед към вътрешния двор или басейна и имат балкони или веранди.

Апартамент с една спалня стандарт - апартаментът е изцяло обзаведен, с отделна спалня с двойно легло, отделна дневна с кухненски бокс и разтегателен диван за двама, максимум до 4 човека могат да се настанят в такъв тип апартамент. Квадратурата на този тип апартамент варира от 53 до 89 квадратни метра, като във всеки апартамент може да се добави бебешка кошарка при необходимост.

Апартамент с една спалня супериор - апартаментът е изцяло обзаведен, с отделна спалня с двойно легло, отделна дневна с кухненски бокс, разтегателен диван за двама и разтегателно кресло за пети човек, максимум до 5 човека могат да се настанят в такъв тип апартамент. Квадратурата на този тип апартамент варира от 80 до 118 квадратни метра, като във всеки апартамент може да се добави бебешка кошарка при необходимост.

Апартамент с две спални стандарт - апартаментът е изцяло обзаведен, с отделна спалня с двойно легло, отделна спалня с две единични легла, отделна дневна с кухненски бокс и разтегателен диван за двама, максимум до 6 човека могат да се настанят в такъв тип апартамент. Квадратурата на този тип апартамент варира от 70 до 113 квадратни метра, като във всеки апартамент може да се добави бебешка кошарка при необходимост.

Апартамент с две спални супериор - апартаментът е изцяло обзаведен, с отделна спалня с двойно легло, отделна спалня с две единични легла, отделна дневна с кухненски бокс и разтегателен диван за двама, разтегателно кресло за седми човек , максимум до 7 човека могат да се настанят в такъв тип апартамент. Квадратурата на този тип апартамент варира от 142 до 230 квадратни метра, като във всеки апартамент може да се добави бебешка кошарка при необходимост.

Мезонет

Както се подразбира от името му, апартаментът тип Мезонет наподобява малка къща. Той се разпростира на 221 кв.м., на две нива и в него могат удобно да се настанят до 8 човека от семейството Ви, или приятели. Този великолепен апартамент, обзаведен със съвременна кухня, уютна дневна, три големи, самостоятелни спални и 3 бани в Италиански стил, също има и няколко балкона и големи тераси, предлагащи гледки басейна и зелените Български хълмове наоколо.



На територията на хотела:

Хотелът разполага с два ресторанта: вътрешен Ол Инклузив ресторант "Martinez", разположен до открития плувен басейн, и ресторант "Тераса Martinez" с домашна руска кухня, разположен в прекрасната градина с рози, сцена и места за почивка. Апартхотел Мартинез също е домакин на много сватби и конференции през цялата година.

Удобства:
Достъп за лица в неравностойно положение
Рум сервиз
Трансфери
Пране и химическо чистене
Бизнес център
Анимация
Паркинг (ограничени места, 10 лв./ден)
24-часова рецепция
Сейфове
Рент-а-кар
Екскурзии и пътувания
Масажи
Сауни
Фитнес зала
Билярд
Тенис на маса
Мини голф



Хранене:

BB - закуска







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер