FESTA GARDENIA HILLS
FESTA GARDENIA HILLS

« Вижте още хотели към тази почивка



FESTA GARDENIA HILLS



Разположение:

Хотел Феста Гардения Хилс 3* се намира в подножието на Стара планина, на 2 км. от центъра на курортен комплекс Слънчев Бряг. Мястото се отличава с чистия въздух, който се дължи на специално течение в тази област. Комплексът е построен през 2013 г. и посреща първите си гости през 2017 г. Летище Бургас е на 35 км., а Несебър – на 8 км. Хотелът се състои от няколко блока в традиционен български стил на 3 и 4 етажа.



В стаите:

Гостите могат да избират между 34 студиа, 15 двуспални апартамента  и 55 едноспални. Помещенията се отличават с изчистено обзавеждане в свежи цветове. Всички са оборудвани с климатик, телевизор и телефон. Баните са обзаведени с душ кабина, тоалетна и всички необходими хотелски консумативи. Сейфове са на разположение на рецепция.
Хотелът разполага с 34 стаи тип студио, обзаведени с всичко необходимо за пълноценна лятна почивка. Всички студиа разполагат със спалня или две отделни легла, климатик, балкон. Помещенията са подходящи за настаняване на 3 възрастни или 2 възрастни с 2 деца.
Всички 53 едноспални апартамента в хотела се състоят от спалня и просторен хол с мека мебел за почивка и релакс. Едноспалните апартаменти са оборудвани с легло тип спалня или две отделни легла, хол с мека мебел, разтегаем диван, климатик и балкон. Помещенията са подходящи за настаняване на семейства. Максималният им капацитет е 2 възрастни с 3 деца или 3 възрастни с 2 деца. Почистването на стаите става всеки ден. Спалното бельо се сменя 2 пъти седмично.



На територията на хотела:

На разположение на гостите са: ресторант с отворена тераса, мини маркет, външен басейн с шезлонги и чадъри. Всеки ден по график на хотела се организират безплатни трансфери до плажа. Основен ресторант със 150 места Външен басейн - детски басейн - Шезлонги до басейна (безплатно) - Чадъри до басейна (безплатно) - Матраци до басейна (безплатно) - Кърпи за ползване на басейна (срещу депозит) - WiFi интернет в общите части на хотела.
Игрална зала (срещу допълнително заплащане). Мултифункционално спортно игрище - Дартс - Аеробика - Развлекателна програма за възрастни.
ЗА ДЕЦА - Детска кошарка (безплатно, при заявка) - Детска площадка - Мини клуб за деца от 4 до 12 години - Детско столче в ресторанта - Развлекателни занимания за деца.
Плаж - извън територията на хотела. Всеки ден по график на хотела се организират безплатни трансфери до плажа.Шезлонги, чадъри и матраци (срещу допълнително заплащане).



Хранене:

RO - само настаняване







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер