HVD CLUB BOR SUNNY BEACH
HVD CLUB BOR SUNNY BEACH

« Вижте още хотели към тази почивка



HVD CLUB BOR SUNNY BEACH



Разположение:

HVD Клуб Хотел Бор (под управлението на хотел Мирамар, Обзор) е разположен на 150 метра от плажната ивица, в центъра на Слънчев Бряг, на тиха и зелена алея.



В стаите:

HVD Клуб Бор предлага настаняване в 229 климатизирани стаи, от които: 219 двойни и фамилни стаи, 10 апартамента.

Стаите са обзаведени елегантно и придаващи чувство за уют. Всяка стая разполага с две редовни легла, допълнително легло, климатик, кабелна TV, телефон, мини бар (безплатно ежедневно зареждане с вода, безалкохолни напитки и бира), сешоар, сейф (срещу заплащане), баня с душ и балкон със столове и маса. Двойните стаи са подходящи за настаняване на 2 възрастни и 1 дете или 3 възрастни.

Фамилната стая представлява две двойни стаи със свързваща врата. На разположения са четири редовни легла и две допълнителни легла, климатик, кабелна TV, телефон, мини бар (безплатно ежедневно зареждане с вода, безалкохолни напитки и бира), сешоар, сейф (срещу заплащане), две бани и 2 балкона със столове и маса. Минимално настаняване 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете. Максимално настаняване 4 възрастни и 2 деца.



На територията на хотела:

Предлага голям открит басейн с детска зона, както и анимационна програма. На разположение на гостите са WiFi в лобито и стаите и безплатен частен паркинг на място.



Хранене:

HVD Клуб Бор разполага с Основен ресторант, A-La-Carte Ресторант, Лоби бар, Снек бар и Бар-басейн. HVD Клуб Бор работи по програмата Ultra All Inclusive.

Основен ресторант:

Ресторантът предлага просторна и уютна зала и тераса с общ брой 290 места, където може да се насладите на богат избор от апетитни ястия и напитки, всичко това предложено на красиво подредена блок маса. Заобиколената от зеленина лятна тераса, ще създаде за Вас уникално релаксираща атмосфера.
Предлагаме традиционна българска и интернационална кухня в съвременна, отпускаща атмосфера и отлично обслужване. Вкусете от разнообразното ни меню, което нашия екип от професионалисти в кухнята е подготвил за Вас. Нашите готвачи разкриват тайни от кулинарството, на които никой не може да устои.
Ресторантът е отворен за закуска, обяд и вечеря на бюфет с разнообразни продукти и приготвяне на място.
Ресторантът предлага тематични вечери 5 пъти в седмицата – Българска, Италианска, Азиатска, Барбекю и Гала Вечеря
В ресторанта е възприет етикет за облекло по време на вечеря.

Работно време:
Закуска – 07:30 – 10:00
Обяд – 12:00 – 14:00
Вечеря – 18:00 – 21:00

A-La-Carte Ресторант:

Италианският A-La-Carte Ресторант е отворен от юни до септември. В Ultra All Inclusive програмата е включено безплатно едно посещения за целия престой с предварителна резервация. Изисква се подходящо облекло.

Работно време:
A-la-carte вечеря – 18:00 – 21:00

Снек бар:

Снек барът е отворен от юни до септември и предлага късна закуска и обяд на бюфет, кафе, чай, сладкиши, сладолед и пица кът.

Работно време:
Късна закуска -11:00 – 12:00
Обяд – 12:00 – 15:00
Кафе, чай, сладкиши и сладолед – 15:00 – 17:00
Пица – 12:00 – 15:00

Лоби бар:

Разположен във фоайето на хотела, лоби барът предлага богат избор от алкохолни, безалкохолни студени и топли напитки, сокове, алкохолни и безалкохолни коктейли. Лоби барът е на разположение на гостите 24 часа.

Бар-басейн:

За едно пълноценно събуждане, за бързо презареждане през деня, лежерен следобед или вечерна доза релакс, нашите гости често предпочитат уюта на бар-басейна.
Той предлага богато разнообразие от разхладителни и освежаващи, алкохолни и безалкохолни напитки по системата „Ultra All inclusive“.
Съчетанието от приятна музика, леден коктейл и слънце ще направи почивката Ви незабравима.

Работно време:
10:00 – 23:00



Забавление:

Най-добрите занимания за деца от всяка възраст.

За най–малките гости на хотела са предвидени детски басейн и специален детски център, който се състои от мини клуб (4 – 12г.) и кът за игри, снабден с любимите детски забавления: люлки и пързалка. Анимацията за деца се провежда 6 дни в седмицата и включва игри, танци и занимателни дейности, съобразени с възрастта на децата. Мини дискотека 6 дни в седмицата.



Спорт:

HVD Клуб Хотел Бор разполага с открит плувен басейн. Шезлонгите и чадърите до басейна са безплатни, а на плажа се заплащат допълнително. Безплатни хавлии за басейна (според наличността). Водно поло, стречинг, гимнастика, аеробика, джогинг, дартс, бочия, тенис на маса. Фитнес залата на хотела е на разположение на нашите гости 24 часа, безплатно.

SPA центърът на HVD Клуб Бор предлага сауна, парна баня и масажи. Услугите не са включени в програмата All Inclusive и се заплащат допълнително.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер