MPM BEACH HOTEL OREL
MPM BEACH HOTEL OREL

« Вижте още хотели към тази почивка



MPM BEACH HOTEL OREL



Разположение:

Едно от най-популярните ни места за настаняване в Слънчев бряг. Центърът на Слънчев бряг се намира на 200 м от хотел Орел. Летище Бургас е най-близкото летище и е разположено на 30 км, а летище Варна - на 110 км.

Цитираните по-долу отстъпки в таблиците се прилагат при минимум 3 нощувки престой.



В стаите:

Всяка стая разполага с климатик, модерно обзаведен санитарен възел със сешоар, телевизор с плосък екран и кабелна телевизия и балкон повече от които с прекрасна гледка към морето.

Безплатен безжичен интернет е на разположение на гостите в целия хотел.



Хранене:

Като част от ULTRA ALL INCLUSIVE концепцията на хотела гостите ще могат да се насладят на кулинарните изкушения на нашите майстори готвачи от местна и интернационална кухня от рано сутрин до късна вечер. Богата селекция от български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки също са на разположение на гостите в лоби и пул бара на хотела.



Забавление:

За най-малките гости хотела е предвидил прекрасен детски кът с открита и закрита зона, много забавления с нашия анимационен екип и разбира се така обичаната от всички детска дискотека.

За незабравими летни преживявания на разположение на нашите гости са басейн с детска секция, чадъри и шезлонги. В специално обособена зона на плажа има също чадъри и шезлонги както и плажна шатра, предлагаща разхлаждащи напитки.

Спортна и резвлекателна анимация за възрастни включваща плажен волейбол, пилатес, аква гимнастика, аеробика, дартс, уроци по танци и вечерни представления на живо.

Хотела разполага с ограничен брой парко места. Услугата се предоставя при наличност и се доплаща допълнително.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер