MPM BEACH HOTEL ASTORIA
MPM BEACH HOTEL ASTORIA

« Вижте още хотели към тази почивка



MPM BEACH HOTEL  ASTORIA



Разположение:

MPM Astoria Hotel - Ultra All Inclusive се намира точно на крайбрежната алея на Слънчев бряг. Центърът на Слънчев бряг е на 200 метра. Летищата в Бургас и Варна са съответно на 30 километра и 110 километра от Astoria Hotel.

Цитираните по-долу отстъпки в таблиците се прилагат при минимум 3 нощувки престой.



В стаите:

Хотелът се състои от просторни двойни стаи и сютове. Максималния капацитет на всички поменещия е до 4 души, като всяка стая е оборудвана със спалня или две отделни легла, разтегателен диван, телевизор с плосък екран, мини бар, сешоар и централен климатик. Всички стаи в Astoria имат свежо обзавеждане и са климатизирани. Разполагат с плоскоекранен телевизор и мебелиран балкон. Предоставени са кабелна телевизия и минибар. Всяка стая има собствена баня с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.



На територията на хотела:

Хотела предлага директен достъп до частния плаж с безплатни шезлонги и чадъри и открит плувен басейн. Гостите могат да релаксират в бара до басейна, плажния бар и лоби бара. В ресторанта с изглед към басейна и разположената непосредствено до него тераса се предлагат специалитети от българската и международната кухня на шведска маса. В лобито е осигурен безплатен WiFi. За WiFi достъп в стаите се заплаща допълнителна такса. На място има също детски кът на открито, минимаркет и бизнес център. Срещу допълнително заплащане гостите могат да ползват сейф на рецепцията, която е отворена денонощно.



Хранене:

Офертата за ултра ол инклузив включва хранене през целия ден, селекция от местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, както и аниматорска програма.

Заведения за храна и напитки:

Основен ресторант:
Изцяло реновиран ресторант, който предлага разнообразие от кулинарни изкушения за всички вкусове.

Люби бар

Бар край басейна:

Като част от Ultra All Inclusive концепцията баровете предлагат селекция от местен и вносен алкохол, безалкохолни напитки, освежаващи коктейли, кафе, чай, шампанско, вино, наливна бира.

Снак бар

Предлага се разнообразие от леки закуски няколко пъти на ден, между основните хранения, както и по-късно вечерта.

Павилион на плажа

Директно на плажа се предлагат наливна бира, безалкохолни напитки.



Плаж:

От 2018 година гостите на МПМ Хотел Астория имат възможността да се възползват безплатно от шезлонги и чадъри около басейна или на плажа, като на една стая се полага 1 чадър и 2 шезлонга.

Развлекателни дейности за деца:

За деца от от 4 до 12 години: дневни занимания и вечерна мини дискотека 6 дни в седмицата

Развлекателни и спортни занимания за възрастни:

Плажен волейбол, тенис на маса, дартс.

Разнообразие от вечерни програми и шоута 6 дни в седмицата на специално изградена външна сцена.

Хотела разполага с ограничен брой парко места. Услуга се предоставя при наличие на свободни места и се доплаща допълнително.

 







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер