RIVA HOTEL
RIVA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



RIVA HOTEL



Разположение:

Хотелски комплекс „Рива” се състои от изцяло реновиран 3-звезден хотел. Комплекса се намира в сърцето на най-популярния курорт на българското Черноморие – Слънчев бряг. Хотелът отваря врати за сезон Лято’ 2015. Комплексът предлага бърз и лесен достъп до всички атракции в к.к.Слънчев бряг, намира се само на 120 м. от плажа, на 400 м. от полиция и поликлиника, на 100 м. от централната пешеходна алея на комплекса.





В стаите:

Стаите са светли, в свежи пастелни тонове, обзаведени с модерни мебели и всяка от тях разполага с климатик, тераса, сателитна телевизия, мини-бар, телефон, санитарен възел. Хотелите предлагат 3 вида помещения – двойни стаи, фамилни стаи и студиа. Хотел „Рива” и хотел "Рив Парк" отговарят на всички съвременни изисквания за обзавеждане, комфорт и висок стандарт, с цел да осигури удобен и приятен престой на своите гости. Безспорно предимство е красивият зелен парк, простиращ се върху 13 декара площ, обезопасен и отделен от околните имоти, за да осигури уединение и спокойствие.



На територията на хотела:

На разположение са детска площадка и детски басейн, лоби бара и други 3 бара, външен плувен басейн, басейн със солена вода и хидромасажна вана.



Хранене:

All inclusive - закуска, обяд и вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер