LILIA HOTEL
LILIA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



LILIA HOTEL



Разположение:

Хотел Лилия се намира на 25 км. от летище Варна, на 17 км от гр. Варна, в курортен комплекс Златни пясъци, на брега на морето.



В стаите:

Хотелът разполага със 174 двойни стаи и специално за всички резервации направени в периода от 15.04 до 31.05.2021 гарантира настаняване в морска стая.
47 апартамента с 2 легла, 8 апартамента с 4 легла и 1 VIP апартамент. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон,баня с душ, сешоар, минибар. В по-голямата част от стаите има WI-FI интернет /платен/ . От терасите им се открива прекрасна гледка към крайбрежието.



На територията на хотела:

Класически ресторант на партерния етаж на хотелски комплекс "Лилия" - климатизирана зала с 210 места и просторна покрита тераса с изглед към променадата с 50 места.

В летните месеци основният ресторант предлага закуска и вечеря на блок маса в часовете 7.30 до 10.00 ч. и 18 до 21 часа и богато разнообразие от национални и европейски ястия и напитки.

През останалите сезони нашият главен готвач ще Ви поглези със специалитети и избрани морски и месни деликатеси, както и със сладкарски фантазии, произведени в кухнята на хотела. Избраната ни колекция от маркови концентрати и специални вина ще направи удоволствието Ви от вечерта несравнимо

Конферентна зала «Галатея»...

Хотел Лилия разполага с климатизирана конферентна зала с централно озвучаване с капацитет 40 до 140 места според подредбата й – тип «киносалон», П-образно или «класна стая».
Столовете могат да бъдат оборудвани и с подвижни масички-писалища при необходимост.
Конферентна зала «Касиопея»...

Семинарното ни помещение предлага бизнес атмосфера за 15 до 35 госта според подредбата на залата. Разполага и с кът за бизнес игри или групови задачи. Климатизирано помещение с дневна светлина на партерния етаж на хотела, в близост до фоайето.
Допълнителни услуги...

За допълване на комфорта при конферентни изяви предлагаме палитра от бизнес услуги — телефон, телефакс, интернет, копирни услуги, ламиниране, както и с технически средства за успешното протичане на професионалните Ви срещи — мултимедийни проектори, екрани, флипчарт, телевизор с видеоплейър и други.

Хотелското лоби и по-голямата част от стаите и апартаментите разполагат с Wi-Fi интернет връзка. Интернетът се заплаща допълнително. За Вашите конфиденциални бизнес срещи ще Ви предоставим отделен кабинет или уединена зала за бизнес вечеря.

Естествен елемент за доброто протичане на деловото Ви ежедневие са разнообразните кафе паузи, както и рекламни и презентационни площи в близост до залите и във фоайето.



Хранене:

НВ- Закуска и вечеря



Безплатни услуги:

Басейн в градината...

Външният басейн се намира в градината пред хотела. Състои се от две части - основна и детски кът. За гостите на хотела са осигурени шезлонги, чадъри, дюшечета и хавлии.

В близост до басейна е разположен бар, където през целия ден може да си поръчате разхладителни напитки и аламинути.



Забавление:

Център за здраве...

Наред със сигурността от денонощната лекарска помощ в Центъра за здраве и красота ще откриете отлично подготвен козметик с модерна апаратура, както и масажни услуги от висококвалифициран специалист; богато разнообразие от възстановителни и лечебни програми под непосредствено лекарско наблюдение.

Нашите специалисти в салона за красота ще подобрят самочувствието Ви с нова фризура и маникюр.

На последния етаж на хотела можете да се поглезите в сауната за двама или в солариума, а и да подобрите тонуса си във фитнес залата с прекрасен изглед към морската шир.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер