HELIOS SPA HOTEL
HELIOS SPA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



HELIOS SPA HOTEL


Детайлна информация за хотела от прикачените файлове: тук тук
Разположение:

Забележителният архитектурен комплекс, разположен в черноморския курорт Златни пясъци, е завършен през 2004г. Гостоприемство, прецизност и внимание към всеки детайл, ценният опит на екипа и високият стандарт на предлаганите услуги са в основата на философията на Helios Spa. Желанието ни е да предоставим на гостите си възможност за едно уникално преживяване.

Златни пясъци е истинска перла на българския черноморски бряг! Удивително съчетание на прекрасен природен парк, топло море и фин златен пясък! Разположен сред живописен и естествено чист залив в северната част на черноморския бряг, курортът Златни пясъци се намира само на 15 км от Варна. Туристическият комплекс Златни пясъци, обявен за защитена територия през 1943 г., покрива територия от 177,13 хектара. Курортът е известен и с множеството лечебни минерални извори. Златни пясъци е носител на „Синия флаг“ – престижна международна награда за природно чисти курорти. Близостта до морето, мекият климат и морският бриз са оказали силно влияние на флората и фауната в парка. Гъстата широколистна гора с преплетени пълзящи растения на места плавно се спуска до морския бряг.

Helios Spa е разположен точно до магистрала № 9 посока Златни пясъци от националната пътна мрежа, на 20 минути североизточно от град Варна и на 30 минути от международно летище Варна. Хотелът е на 4 часа път от Букурещ – регионалният метрополис, и на 2 часа път от живописното крайбрежие на Констанца – черноморската столица на Румъния.



В стаите:

Helios Spa предлага общо 197 двойни стаи с гледка към парк или море, фамилни стаи с изглед към тенис корта и зеленината на красивия Природен парк Златни пясъци, както и апартаменти с възхитителна панорамна гледка към Черно море. Стаите са проектирани от WATG – Wimberly Allison Tong & Goo (www.watg.com) - създали хотел The Venetian в Лас Вегас, хотел The Palace of the Lost City в Сън Сити, както и много други световно известни хотели.

Всички стаи за гости са покрити с мокет и разполагат с удобна спалня или две двойни отделни легла, многофункционално бюро и кът за почивка. Гостите могат да се радват още и на сателитна телевизия, минибар, както и на вентилационна система с възможност за индивидуален контрол. Всяка стая има отделна тераса и обширна баня с душ или вана.



На територията на хотела:

Ресторантите на територията на хотела:

Poseidon Main Restaurant

Привлекателно място със стилно обзавеждане и красива гледка към японската градина. Предлага богат избор от интернационални и традиционни български специалитети. Интериорът е с модерен дизайн, но създава уют и семейна атмосфера. Всеки ден се подготвят атракции - приготвя се храна пред клентите или се организират други видове забавления.

Dionysus A-La-Carte Restaurant

5-звезден стандарт
Предлага едно изтънчено съчетание от модерна европейска кухня с класически привкус, първокласни питиета и безупречно обслужване. Изискана обстановка за ценители!

Във всички ресторанти на Ваше разположение са специалните винени селекции, представящи традицията на българското винопроизводство - традиция, родена от траките, развита от гърци и римляни и достигнала чрез славяните до наши дни.

Helios Spa е един от най-новите луксозни комплекси на Златни пясъци с най-големия и впечатляващ СПА център в курорта. Aphrodite Beauty Spa & Health Clinic е разположен на 2300 кв. м площ и има 35 модерно обзаведени и оборудвани индивидуални помещения за естетична и възстановителна терапия.

Детски клуб - от 15.06 до 15.09.2021г.

Анимация - от 15.06 до 15.09.2021г.



Хранене:

ALL inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.



Безплатни услуги:

Считано от 30.07.2021, по решение на мениджмънта на хотели Helios Spa и Apollo Spa Resort, се спира предлагането на безплатни чадъри и шезлонги на плаж Нирвана за всички нови резервации до края на сезона за гостите на хотел Аполо.

През свободното време хотел Helios Spa предлага пълна гама от забавления като:

Частен плаж с:

- 240 шезлонга

- 5 легла тип "Бали"

- Плажен клуб и бар

- 2 открити басейна

- 1 закрит отопляем басейн

- анимационна програма и др.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер