HVD VIVA CLUB HOTEL
HVD VIVA CLUB HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



HVD VIVA CLUB HOTEL


Детайлна информация за хотела от прикачените файлове: тук
Разположение:

Златни пясъци е най-старият от трите големи български морски курорта, разположен в северната част на българското черноморие.
Хотел HVD „Вива Клуб” е разположен в спокойната и тиха част на курорта Златни Пясъци. Той ще Ви очарова с уютна атмосфера, високо качество на предлаганите услуги и обслужване и внимание към всеки детайл. Центърът на комплекса и плажната ивица, с богат избор на ресторанти, барове и кафенета, са отделечени само на около 700-800м.
HVD „Вива Клуб” e предпочитано място за ваканция и отдих от големи и малки. Анимационни програми , активитети и игри допринасят на приятното изкарване на малки и големи. Хотелът предлага безплатен частен паркинг на място и безплатен трансфер до частния плаж, разположен на 3 км от хотела. Аладжа манастир е на 8 минути път с автомобил. Летище Варна е на 26 км.



В стаите:

Хотел „Вива” предлага настаняване в 260 напълно реновирани, модерни и уютни стаи от които: 141 Двойни Стандартни стаи, 75 Двойни Разширени стаи, 30 Фамилни стаи, 14 Апартамента.

Двойна Стандартна Стая -  разполага с две редовни легла или двойно легло, телефон, кабелна телевизия, централен климатик, минибар- всекидневно зареждан- 2 бири, 2 сока, минерална вода, баня с душ, сешоар, балкон с маса и столове. Максимално настаняване – 2 души.
Двойна Супериорна Стая -  са по-големи от стандартните двойни стаи и разполагат с две редовни легла или двойно легло, двоен разтегателен диван, телефон, кабелна телевизия, централен климатик, минибар- всекидневно зареждан- 2 бири, 2 сока, минерална вода, баня с душ, сешоар, балкон с маса и столове. Максимално настаняване на 2 възрастни и 1 дете или 3 възрастни.
Фамилна Cтая -  представлява едно помещение с двойно легло, двоен разтегателен диван, телефон, кабелна телевизия, централен климатик, минибар- всекидневно зареждан- 2 бири, 2 сока, минерална вода, баня с душ, допълнителен санитерен възел, сешоар, балкон с маса и столове. Подходящи са за настанявне на семейства с 2 деца или на 3 възрасни.
Апартамента -  представлява две стандартни стаи със свързваща врата, с обща площ от 36 м2. Разполагат с 4 редовни легла, 2 разтегателни дивана, две бани със санитарен възел, телефон, сешоар, мини бар с ежедневно безплатно зареждане ( 2 сока, 2 бири, минерална вода). Максимално настаняване : 4 възрастни; 2 възрастни и две деца; 3 възрастни и 1 дете.



На територията на хотела:

За нашите гости предалагаме изхранване в основния ни ресторант или в ресторантите ни с а-ла-карт обслужване. 

За цялото ви семейство и за да задоволите всичките си вкусове, можете изберете основния ни ресторант, където ще намерите всичко, което желаете. Пробвайте нашите изкушения по време на тематичните вечери, които организираме с ястия от целия свят. Пригответе се да бъдете поглезени от уникалните рецепти на нашия Майстор-готвач и не забравяйте да пробвате домашно приготвените ни десерти.

Ако бихте желали да опитате италианска или грил кухня, можете да направите резервация в нашите а-ла-карт ресторанти.

Основен ресторант - сервира се закуска, обяд и вечеря, тип бюфет.

Италиански а-ла-карт ресторанти с предварителна резервация.

Снек бар, бар басейн, лоби бар.

Има открит плувен басейн, сауна и детски басейн.
HVD Viva Club Hotel разполага с частен плаж с бар, ресторант и безплатни шезлонги и чадъри. Осигурен е безплатен трансфер до плажа.

Освен това хотелът предлага богата развлекателна програма, която включва игри, спортни дейности, вечерни шоу програми и много други. Има също и детска шоу програма и детска дискотека, както и миниклуб, където децата могат да играят под грижите на специализиран персонал.



Хранене:

Максимум all inclusive
Същността на качествената All Inclusive почивка

Качеството на нашия продукт няма да ви остави равнодушни.
Закуска в основен ресторант–07:30-10:00 приготвена на място, богата блок маса, свежи плодове и зеленчуци, пълнозърнести продукти, кифлички, палачинки, яйца и сирена и други, топли и студени напитки по избор.
Късна закуска- 10:00- 11:00 на Снек бара- Континентален стил- плата със сирена, колбас, плодове и зеленчуци, салати, омплет, кроасани, хляб и сладка.
Обяд в основен ресторант- 12:00- 14:00 избор на свежи витаминозни салати и супи, богато разнообразие на ястия от международната и българска кухня, вегетариански и месни блюда, паста, хляб, сладък бюфет с домашно приготвени десерти, поднесени с алкохолни и безалкохолни напитки по ваш избор

.
Вечеря в основен ресторант– 18:00- 21:00 разнообразие на ястия от българската и международна кухня, приготвени на място, пица, специалитети на майстор готвача и много повече….
Специално за вас организираме тематични вечери с много изненади, допринасящи за Вашето добро настроение- Традиционна Българска вечер, Азиатска вечер, Италианска вечер, Средиземноморска вечер, Балканска
Гости на специална Гала вечеря ще бъдете веднъж седмично.

Хотел HVD Вива клуб ви кани да посетите за времето на престоя си двата а-ла-карт ресторанта – Италиански а-ла-карт и Грил а-ла-карт.
• Среднощна закуска при късно настаняване/ ранно заминаване
• Междинни хранения на Снек-бар Максимум Барбекю от 12:00- 17:00 и Снек Бар на плажа от 11:00-15:30- барбекю, пица, салати, хамбургери, хот-дог, сладки, сладолед, кафе, чай и безалкохолни напитки

За освежаващи напитки и коктейли на разположение на гостите ни са

Лоби бар- 08:00-24:00
Бар басейн – 10:00- 23:00
Снек бар на плажа- 10:00-16:30

Всички алкохолни и безалкохолни напитки в МАКСМИМУМ All Inclusive предлагането са местно производство.



Забавление:

Превърнете своята почивка във вълнуващо преживяване

За Вашето добро настроение се грижат екип аниматори, чиято цел е да превърнат престоя Ви във вълнуващо преживяване.
За децата - детски аниматори ще се грижат за забавлението на малките ни гости. В мини клуба на HVD Вива клуб или на детската площадка те ще бъдат въвлечени в различни развлекателни игри и активитети. На тяхно разположение е и отделен детски басейн.
За най-малките осигуряваме безплатно ползване на бебешка кошара в стаята и бебешки столчета в ресторантите

Независимо дали ще вземете участие в спортни дейности, развлекателни дневни и вечерни програми програми и коктейли или просто се отпуснете край басейна докато за децата Ви се грижат нашите аниматори, при нас винаги ще намерите намерите най-добрия начин да създадете красиви спомени.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер