MIRABELLE HOTEL
MIRABELLE HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



MIRABELLE HOTEL



Разположение:

Хотел Мирабел се намира в северната част на курорта Златни пясъци и е заобиколен от буйни дървета. Предлага прекрасен изглед към морето. Хотел MiRaBelle се намира на 1 км от центъра на курорта, на 17 км от Варна и на 26 км от летище Варна. Аладжа манастир е на 7 минути с кола, а най-близкият аквапарк е на 4 минути с кола.



В стаите:

Хотела разполага с 18 студиа и 158 двойни стаи. Всички стаи са с прекрасна панорамна гледка към брега на Черно Море в Златни Пясъци и са оборудвани с: душ, сешоар, телефон в стаята и банята, мини - бар (срещу допълнително заплащане), SAT/TV, сейф ( срещу допълнително заплащане), централен климатик и балкон.

Двойна стая - 24 кв.м. - 2 отделни легла с възможност за 1 допълнително легло.

Студио - 48 кв.м. - едно голямо помещение с 3 нормални легла и диван за 2 деца.

Апартамент - 1 стая с голяма спалня и възможност за 1 допълнително легло, дневна с 1 допълнително легло и кухненски бокс.



На територията на хотела:

Хотелът е разположен в тих и спокоен район сред природата и разполага с голяма зона на открито с безплатен плувен басейн, шезлонги, чадъри и снекбар.
Основният ресторант разполага с около 250 места и предлага на гостите специална тераса с гледка към басейна и морето. Закуска, обяд и вечеря се сервират на бюфет, като гостите могат да избират от вкусните ястия на Българската и Интернационална кухня.
Басейн и Снак бар - студени напитки в горещите летни дни, съпроводени с вкусни снаксове, плодове и сладкиши, сладолед и понички.
Лоби барът е отворен 24 ч на ден. Може да се насладите на алкохолни и безалкохолни напитки, освежаващи коктейли в компанията на приятели и приятна атмосфера.
Във всички части на хотела е осигурен безплатен WiFi.
От аниматорския екип се организират тематични вечери, представления на живо, игри, спортни дейности и вечерни шоу програми. Удобствата се допълват от детски клуб с открита детска площадка и детски басейн. В хотела има и минимаркет. Останалите услуги включват денонощна рецепция и безплатно помещение за съхранение на багаж. Срещу допълнително заплащане се предоставят паркинг и летищен трансфер.



Хранене:

HB PLUS
ALL inclusive



Плаж:

Намира се на само 250 м от плажа, покрит с хубав Златен пясък. Безплатен транспорт до плажа
За всички гости на Хотел "Мирабел" се предлага безплатен редовен транспорт до плажа на Златни Пясъци.

График и повече информация може да получите на Рецепция.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер