GERGANA HOTEL
GERGANA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



GERGANA HOTEL



Разположение:

Хотел с уникална локация - съчетание на плаж, море и гора на едно място ! Построен до огромния, пясъчен плаж, където морето среща природен резерват "Балтата" /прочут с естествените си лонгозни гори и редки видове птици/ и до приятната и безопасна пешеходна зона без достъп за автомобили. Екологичен електрически транспорт на разположение на гостите при настаняване и напускане на хотела.
800 м. търговска зона
1500 м. Аквапарк „Aquamania”
1200 м. автогара



В стаите:

Двойна стая с изглед към резерват Балтата – обзаведени с две събрани стандартни (единични) легла и разтегателен фотьойл, което я прави подходяща за настаняване на максимум 2-ма възрастни и 1 дете. Баните са с душ кабина. Wi-Fi, климатик, кабелна телевизия, сейф, телефон, бюро със стол, плътни завеси и мокет, баня с душ, сешоар и козметично огледало, карта за достъп. Плюс мини-бар, комплект за кафе и чай и балкон със столове и маса за отдих след активна почивка. Максимално настаняване 2 възрастни и 1 дете. Площ 15 кв. м.

Двойна стая с изглед към реката /страничен изглед море/ - всяка от тях разполага с две събрани стандартни (единични) легла и разтегателен фотьойл, което я прави подходяща за настаняване на максимум 3-ма възрастни или 2-ма възрастни с 2 деца. Някои от стаите са с двуетажни легла. Баните са с душ кабина. Wi-Fi, климатик, кабелна телевизия, сейф, телефон, бюро със стол, плътни завеси и мокет, баня с душ, сешоар и козметично огледало, карта за достъп. Плюс мини-бар, комплект за кафе и чай и балкон със столове и маса за отдих след активна почивка. Площ 18 кв. м.

Двойна стая с гледка към морето -  по-голямата част от стаите разполагат с две стандартни (единични) легла и разтегателен диван. Обзаведени с Wi-Fi, климатик, кабелна телевизия, сейф, телефон, бюро със стол, плътни завеси и мокет, баня с душ, сешоар и козметично огледало, карта за достъп, мини-бар, комплект за кафе и чай и балкон със столове и маса за отдих след активна почивка. Макс. 2-ма възрастни с 2 деца. Площ 18 кв. м.

Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00.



На територията на хотела:

Разнообразна All inclusive програма и избор на тематични à-la-carte ресторанти.
Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.
Спортна и анимационна програма за деца и възрастни.
Басейни с минерална вода.
Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
И още: Платен паркинг, плащане с карта, анимация 6/7, ресторант с тераса, барове, фитнес на открито и фитнес зала, шатра на плажа, 24/7 рецепция, обмяна на валута, фризьорски салон, асансьор, аптека.
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения и голямо разнообразие от сирена, салати и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Слушайте вълните и се наслаждавайте на незабравима гледка към морето от терасата на ресторанта. Освежаващи напитки и десерти предизвикват сетивата ви. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Отпийте от сутрешното си кафе или от чаша освежаващ коктейл, докато се наслаждавате на приятната атмосфера на лоби бара, снек бара или бара на басейна.
През целия сезон можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
Опитайте някой от другите 4-звездни бюфет ресторанти в Албена, за да разнообразите още повече своя престой в хотела.
В хотела ви очакват открит басейн и детски басейн с пързалка, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.
Плаж Гергана - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира непосредствено пред хотела и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии можете да получите безплатно от рецепцията на хотела. Шалтетата се предлагат срещу допълнително заплащане.



Хранене:

AI - всичко включено в цената:

Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Гергана) 07:30 - 10:00 ч. Късна закуска (снек бар) 10:00 – 11:00 ч. Обяд (ресторант Гергана) 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Гергана) 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант). Зона на плажа - плаж Гергана (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената), VIP зона за гостите на Seaside Suites и Riverside Suites. 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и събития на открита сцена до хотел Добруджа (през месеците юли и август).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер