KALIAKRA HOTEL
KALIAKRA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



KALIAKRA HOTEL



Разположение:

Любим хотел на поколения туристи на Албена !
Разположен пред самата огромна плажна ивица, с гледки спиращи дъха, с обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела и библиотека. От стъклените тераси се разкрива невероятна панорамна гледка към нос Калиакра и плажната ивица на Албена. Аниматорски екип се грижи за доброто настроение на малки и големи, като организира спортни занимания и развлекателни игри, шоу програма и други мероприятия. За малките гости има плитък басейн с водна пързалка и детска площадка на плажа. В непосредствена близост до хотела е разположена плажна библиотека, която предлага напълно безплатно книги на различни езици.
220 м. зона за шопинг
1200 м. Аквапарк Aquamania
100 м. игрище за мини голф
2000 м. автогара



В стаите:

Стандартна стая - страничен или директен изглед море. Обзаведени с двойно легло 140х200 см и единично легло 100х200 см, неразтегателен диван, мокет. Към удобствата на стаята са включени комплект за кафе и чай, климатик, LCD TV, цифрова телевизия, сейф, Wi-Fi, безплатно първо зареждане на мини-бара. Банята е оборудвана с душ и сешоар. Балконът разполага с 2 стола и маса. Възможно е настаняване на 2 възрастни и 2 деца. Ние препоръчваме настаняване на 2 възрастни и 1 дете. Площ 22 кв. м.

Стая Супериор - изглед море. Обзаведени с две единични легла 100х200см. и разтегателен диван или с двойно легло 140х200 см и единично легло 100х200 см, неразтегателен диван. Към удобствата на стаята са включени комплект за кафе и чай, климатик, LCD TV, цифрова телевизия, сейф, Wi-Fi, безплатно първо зареждане на мини-бара. Банята е оборудвана с душ кабина и сешоар. Балконът разполага с 2 стола и маса. Възможно е настаняване на 2 възрастни и 2 деца. Площ 40 кв. м.

Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00.



На територията на хотела:

Услуги: платен паркинг - зелена зона, анимация 6/7, плащане с карта, ресторант с тераса, барове, банкомат, магазин, ютия и дъска за гладене, пералня и сушилня срешу заплащане, велосипеди и коли под наем, стая за масажи, WI-FI в общите части, 24/7 рецепция, обмяна на валута, асансьор. Още акценти за хотела: Разнообразна UAI програма и избор на тематични à-la-carte ресторанти; гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители; богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни; училище по плуване за всички възрасти; безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
В основния ресторант на хотела може да се насладите на международна и традиционна кухня, богато разнообразие от сирена, салати, пресни плодове и зеленчуци, голяма част от които отглеждани в градините на ваканционно селище Албена. Терасата с гледка към морето допълва усещането за наслада и релакс, където може да започнете деня си с чаша ароматно кафе. За да разнообразим престоя Ви, сме подготвили тематични вечери и барбекю в градината. На разположение на гостите са lobby bar, pool bar & lounge bar. През целия сезон можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка. Опитайте някой от другите 4-звездни бюфет ресторанти в Албена, за да разнообразите още повече своя престой в хотела.
В Калиакра Бийч 4* ви очакват открит басейн с Училище по плуване и детски басейн, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.
Плаж Калиакра - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златист, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на метри от хотела и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии можете да вземете срещу депозит. Шалтетата се предлагат срещу допълнително заплащане.
Плажна библиотека - пред хотел "Калиакра Бийч" 4* е разположена плажна библиотека с подбрани заглавия на различни езици и любими четива за малки и големи.



Хранене:

All inclusive plus:
Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Welcome drink с чаша пенливо вино и 100% натурален ябълков сок от градините на Албена. Закуска (ресторант Калиакра Бийч) 7:30 - 10:00 ч. Късна закуска (снек бар) 10:00 – 11:00 ч. Обяд (ресторант Калиакра Бийч) 12:00 - 14:30 ч. Fast food обяд (снек бар) 12:30 - 17:00 (пица, хотдог, бургери, салатен бар, сладолед). Вечеря (ресторант Калиакра Бийч) 18:30 - 22:00 ч. Барбекю вечеря (в градината на хотела) 18:30 - 22:00 (6 пъти седмично 15.05. - 15.09.). Български и вносни алкохолни и безалкохолни напитки 8:00 – 24:00 ч. Първо зареждане на мини-бар (безалкохолни напитки и бира). Dine around програма (две вечери в тематичен à-la-carte ресторант, при престой над 7 нощувки). Зона на плажа - плаж Калиакра Бийч (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената + сервиз 13:00 - 17:00). 7-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на поляната пред хотел Добруджа (през месеците юли и август). Едно целодневно посещение на аквапарк Аквамания за всеки гост с минимум 7-дневен престой.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер