KALIOPA HOTEL
KALIOPA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



KALIOPA HOTEL



Разположение:

Хотел "Калиопа" се радва на идеална локация - в сърцето на КК "Албена", до плажната пешеходна алея и плажа. Тук можете да се насладите на сутрешното си кафе, като наблюдавате изгрева и безкрайното море, идеално място за семейна почивка на разумна цена.
100 м. търговска зона
900 м. Аквапарк - Aquamania
100 м. мини голф
900 м. автогара



В стаите:

Удобните стаи, студиa и апартаменти гарантират комфорт и релакс, всички с морска панорама.
Стаите са уютно обзаведени, една част от тях разполагат с двойно легло (тип спалня) и стандартно (единично) легло или две стандартни (единични) легла. Това прави стаите подходящи за настаняване на максимум 3 възрастни и 1 дете или за 2 възрастни и 1 дете. Хотелът разполага и с двойни стаи, обзаведени с две стандартни (единични) легла и едно двуетажно легло, подходящи за настаняване на 2 възрастни и 2 деца или 3 възрастни и 1 дете. Обзаведени с телевизор, климатик, LED TV/кабелна телевизия, баня с душ, теракотена подова настилка, балкон. Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца. Площ 20 кв. м.



На територията на хотела:

На самия плаж, обособена зона с привилегирован достъп за гостите на хотела.
Възможност за настаняване на база Нощувка със закуска или Нощувка със закуска и вечеря.
Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.
Богата спортна програма за деца и възрастни, препоръчан хотел за любителите на тениса и плажните спортове.
Басейн с минерална вода.
Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
На ваше разположение е средиземноморският бюфет-ресторант Челебрита  и ресторант Малибу. Можете да се насладите на средиземноморски деликатеси, рибни ястия, свежи салати и пици, традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на бара на басейна. 
В хотела ви очакват открит и детски басейн, грижливо охранявани от нашите спасители. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.
Плаж Калиопа - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златист, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на метри от хотела и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.



Хранене:

BB - със закуска

HB - със закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер