KOMPAS & PANORAMA
KOMPAS & PANORAMA

« Вижте още хотели към тази почивка



KOMPAS & PANORAMA



Разположение:

Заобиколени от великолепни паркови площи и цветни градини, хотел "Компас" и "Панорама" предлагат спокойна и уютна атмосфера за почивка за цялото семейство. Разположени на 750 м. от плажа - модерен, новоизграден ескалатор осигурява максимално бърз достъп до него. Обособена зона с привилегирован достъп за гостите.
500 м. шопинг зона
1000 м. Аквамания Аква Парк
1000 м. автогара



В стаите:

Компас - стаи с изглед към парка: стаите са обзаведени с единично легло 100х200 см и двойно легло 140х200 см., разполагат с климатик, кабелна телевизия, карта за достъп, душ кабина. Домашни любимци: с предварително запитване.
Панорама - стаи с гледка към парка: тези климатизирани стаи са обзаведени с телевизор, Wi-Fi, сейф, телефон, карта за достъп, баня с душ и тоалетни принадлежности. На терасата с маса и столове, може да релаксирате след активен ден, да се насладите на гледката.
Настаняване след 14:00. Напускане до 11:00. Максимално настаняване 2 възрастни и 1 дете. Площ на стаята 15 кв. м.



На територията на хотела:

Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
Плащане с карта
Ресторант с тераса
Градина
Барове
Анимация 6/7
рент а карт
платен паркинг - синя зона
Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.

В хотели Компас и Панорама ви очакват открит басейн и детски басейн с воден атракцион, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително. Пон-Нед 8:30 - 18:00. Шезлонги / Стая 2.  Чадър / Стая 1. Шалте срещу заплащане.
Плаж Компас / Панорама / Алтея / Оазис - намира се на 750 м от хотела, непосредствено пред Базара и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане. 2 Шезлонги и 1 Чадър на стая.



Хранене:

AI - всичко включено в цената

Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Компас) 07:30 - 10:00 ч. Обяд (ресторант Компас) 12:30 - 14:00 ч. Междинно хранене (снек бар Компас) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Компас) 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 дни). Зона на плажа - плаж Компас / Панорама / Алтея / Оазис (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и събития на откритата сцена до хотел Добруджа (през месеците юли и август).
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара или на снек бара. До края на юни и от първи септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер