LAGUNA MARE
LAGUNA MARE

« Вижте още хотели към тази почивка



LAGUNA MARE



Разположение:

Хотел "Лагуна Маре" е разположен в сърцето на Албена, само на 100 м. от плажа и в непосредствена близост до балнеологичен център "Медика", тенис център и Спа център Елементс в хотел "Фламинго Гранд" 5 *. Източно от хотела се намира прекрасния Розариум - хармонично място за разходка сред аромата на красиви цветя и с прекрасна гледка към морето. На 150 м се намира и пешеходната търговска улица на комплекса.
Разстояние от хотела и атракции:
150 м. търговска зона
800 м. Аквапарк „Aquamania“
1 200 м. автогара



В стаите:

Комфорт с гледка към басейна, парка или морето
Хотелът предлага уютни климатизирани стаи, обзаведени с две единични легла 100х200 см и/или двойно легло 140х200 см и още едно единично легло 100х200 см. Всички стаи разполагат с разтегателен фотьойл или диван, LED TV, кабелна телевизия. Баните са оборудвани с душ. Балконите са с гледка към басейна, парка или морето и имат столове и маса.
Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00. Максимално настаняване 2 възрастни и 1 дете. Площ 18 кв. м.



На територията на хотела:

• Обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела.
• Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители
• Богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни
• Открит басейн с минерална вода, в близост до Меди СПА център Медика и закрит плувен басейн с минерална вода и полуолимпийски размери
• Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа

Плаж Лагуна Гардън / Лагуна Маре: Прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на метри от хотела и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.
Като гости на хотел Лагуна Маре 4* в зависимост от типа резервация можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в ресторантите Лагуна Гардън, Лагуна Бийч или Сенди Бийч. Вдишайте чист въздух на терасите на ресторантите, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара или бара на басейна.
До края на юни и от първи септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
В хотел Лагуна Маре 4* на ваше разположение са откритият и детският басейн на хотел Лагуна Гардън 4*, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.



Хранене:

AI - всичко включено в цената:
• Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд)
• Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска)
• Закуска (ресторант Лагуна Гардън или ресторант Сенди Бийч) 07:30 - 10:00 ч.
• Обяд (ресторант Лагуна Гардън или ресторант Сенди Бийч) 12:30 - 14:30 ч.
• Междинно хранене (басейн Laguna Garden) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед)
• Вечеря (ресторант Лагуна Гардън или ресторант Сенди Бийч) 18:00 - 21:00 ч.
• Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч.
• Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 дни)
• Зона на плажа - плаж Лагуна Гардън/Лагуна Маре (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената)
• 6-дневна анимационна и спортна програма
• Концерти и кино на поляната пред хотел Добруджа (през месеците юли и август)







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер