MAGNOLIA STANDART
MAGNOLIA STANDART

« Вижте още хотели към тази почивка



MAGNOLIA STANDART



Разположение:

Хотел "Магнолия" е разположен в парковата част на Албена, на около 750 м. от плажната ивица. В близост до хотела има ескалатор, който лесно и удобно ви отвежда до плажа и обратно. Хотелът се състои от два основни корпуса - Магнолия Плюс и Магнолия Стандарт и предлага прекрасни условия за пълноценна почивка сред природата и тишината на ваканционното селище.
Близки обекти и атракции:
750 м. плаж
650 м. шопинг
1500 м. Аквапарк Aquamania
1000 м. мини голф
2000 м. автогара
40 км. летище Варна
10 км. Балчик
40 км. Добрич



В стаите:

Разполага с 340 уютни стаи, разделени на два типа:
Комфорт стаи с гледка към парка или басейна - предлагаме ви уютни двойни стаи в основната сграда на хотела. По-голямата част от тях разполагат с две единични легла и разтегателен диван или фотьойл. Останалите разполагат с едно легло - тип спалня и едно единично легло, както и с разтегателен диван или фотьойл. Стаите разполагат с климатик, телефон, телевизор с кабелна телевизия и балкон с гледка към парка или басейна. Настаняването е за максимум двама възрастни с две деца или трима възрастни с едно дете. Площ на стаята 16 кв. м.
Стандартните двойни стаи са с гледка към парка и цветните градини, обзаведени с едно френско легло - тип спалня и единично легло, което ги прави подходящи за настаняване на максимум 2 възрастни и 1 дете. Стаите разполагат с климатик, телефон, TV, сейф, бюро със стол. От балкона, обзаведен със столове и маса, можете да се насладите на гледката към парка и градините. Мини-бар, сешоар и ютия се предоставят при поискване. Площ на стаята 12 кв. м.
Настаняване след 14:00 Напускане до 11:00.



На територията на хотела:

Безплатен Wi-Fi в хотела /в общите части/ и на плажа
Плащане с карта
Ресторант с тераса
Градина
Барове
Анимация 6/7
рент а карт
платен паркинг - синя зона
Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.
Разполага с атрактивен басейн с две водни пързалки, бюфет-ресторант с външна тераса, заобиколен от зеленина, лоби бар, снек-бар.
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара, снек бара или бара на басейна. До края на юни и от първи септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
Безплатен екологичен транспорт в Албена е на разположение през целия ден: ескалатор, шатъл бус и електрически автобуси. Обиколката на комплекса с туристическо влакче също не е за изпускане. Обособени са и няколко зони за паркиране.
Плаж Нептун - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира непосредствено пред Базара и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.



Хранене:

AI - всичко включено в цената
Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Магнолия) 07:30 - 10:00 ч. Обяд (ресторант Магнолия) 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар Магнолия) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Магнолия) 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09. При престой над 7 дни). Зона на плажа - плаж Нептун (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на откритата сцена до хотел Добруджа (през месеците юли и август).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер