OASIS HOTEL
OASIS HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



OASIS HOTEL



Разположение:

Хотел "Оазис" е заобиколен от паркове и градини и се намира в самия център на Албена. Плажът е на 150 метра разстояние, а съвсем наблизо е оживената пешеходната търговска алея с множество магазини, ресторанти и механи.
0 м. търговска зона
1100 м. автогара
1000 м. Аквапарк - Аквамания
40 км. летище Варна
10 км. Балчик
40 км. Добрич



В стаите:

Хотел Оазис 2* разполага с климатизирани и уютно обзаведени стаи в четири корпуса, най-високият от които е 5-етажен с панорамен асансьор.
Двойна стая - с изглед към басейна, парка или търговската зона: уютно обзаведени със спалня 140х200 см или две единични легла 100х200 см. Част от стаите разполагат и допълнителен разтегателен фотьойл, като съответно са подходящи за двама възрастни и едно дете или един възрастен с две деца. Климатик; LED TV, кабелна телевизия; душ кабина; балкон. Изгледът е към вътрешния двор, басейна или търговската улица. 
При поискване може да използвате ютия и дъска за гладене. Срещу допълнително заплащане хотелът предлага използване на сейф на рецепцията. Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00. Максимално настаняване 2 възрастни + 1 дете. Площ 17 кв. м.



На територията на хотела:

Платен паркинг - зелена зона;
Открит басейн и басейн за деца;
Анимация 6/7;
Ресторант с тераса;
Магазин;
WI-FI в общите части на хотела и на плажа.
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара. До края на юни и от първи септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система.
Плаж Компас/Панорама/Алтея/Оазис - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие.
Плажът за гостите се намира на 100 м от хотела, непосредствено пред Базара и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.
Безплатен екологичен транспорт в Албена е на разположение през целия ден: ескалатор, шатъл бус и електрически автобуси. Обиколката на комплекса с туристическо влакче също не е за изпускане. Обособени са и няколко зони за паркиране.



Хранене:

AI - всичко включено в цената
Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Освобождаване до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Оазис) 07:30 - 10:00 ч. Обяд (ресторант Оазис) 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Оазис) 18:30 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 дни). Зона на плажа - плаж Компас/Панорама/Алтея/Оазис (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на поляната пред хотел Добруджа (през месеците юли и август)







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер