RALITSA SUPERIOR HOTEL
RALITSA SUPERIOR HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



RALITSA SUPERIOR HOTEL



Разположение:

Хотел Ралица Супериор e разположен в красивата, зелена паркова част на КК "Албена" в непосредствена близост до аквапарк Аквамания, който заема престижното осмо място в категория за "Най-добър аквапарк в Европа" в Trip Advisor за 2019 година. Гостите на хотела имат безплатен достъп до атракциите и могат да се насладят на водни развлечения за малки и големи.
Атракции и важни обекти наблизо:
950 м. плаж
500 м. търговска зона
50 м. Аквапарк Аквамания
400 м. автогара



В стаите:

Стаите са модерно обзаведени, с всички необходими удобства. Изисканата обстановка и богатият избор от услуги са предпоставка за перфектната почивка.
Стаите Делукс са модерно обзаведени с изглед към цветните градини и парка. Стаите могат да бъдат с две единични легла 100х200 см и разтегаем фотьойл или двойно легло 160х200 см, единично легло 90х200 см и разтегателен фотьойл. Оборудвани с климатик, LED TV / кабелна телевизия, сейф, карта за достъп, балкон. Баните са с душ кабина, сешоар, допълнителна тоалетна. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца. Площ на стаята 26 кв. м.
Двойните стаи Стандарт са уютно и комфортно обзаведени с изглед към зелените площи и басейните. Стаите могат да бъдат с две единични легла 90х200 см и разтегаем фотьойл или двойно легло 140х200 см, единично легло 90х200 см разтегателен фотьойл. Оборудвани с климатик, LED TV / кабелна телевизия, балкон. Баните са с душ кабина и сешоар. Максимален брой хора 2-ма възрастни и 2 деца. Площ 16 кв. м.
Стаите Парк са разположени в допълнителен корпус на хотела, с изглед към парка и са функционално обзаведени. Стаите могат да бъдат с две единични легла 90х200 см и разтегаем фотьойл или двойно легло 140х200 см и единично легло 90х200 см. Оборудвани с климатик, LED TV / кабелна телевизия, карта за достъп, балкон. Баните са с душ кабина / вана и сешоар. Максимален брой хора 2-ма възрастни и 1 дете. Площ 14 кв. м.
Настаняване след 14:00. Освобождаване на стаите до 11:00.



На територията на хотела:

Най-доброто Аквапарк изживяване – Аквамания в ТОП 10 на водните паркове в Европа за 2019 година! Любим хотел на всички поколения гости.
Нов хотелски корпус Делукс, реновиран през 2018 година. Безплатен екологичен транспорт до плажа. Обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела.
Разнообразна All inclusive програма, ресторант и бар на плажа.
Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.
Богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни.
Външни басейни и вътрешен басейн с минерална вода. Меди СПА център с програми за лечение и релакс. Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена както в основния ресторант на хотела, така и в ресторант Рай на плажа. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите, а главният готвач Манол Мишонов поднася своите кулинарни специалитети с майсторски финес. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара, лаундж бара, снек бара или бара на басейна. Резервирайте своята маса в механа Ралица, за да се потопите в традиционната българска обстановка с чаша вино и добра компания. До края на юни и от първи септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
Платен паркинг, открит басейн и басейн за деца, закрит басейн, Анимация 6/7, барове, велосипеди и коли под наем, автобус до плажа, фитнес, СПА и уелнес, пералня, гладене, фризьорски салон, асансьор.
В хотел "Ралица Супериор" ви очакват три открити и три детски басейна, както и закрит басейн, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата.
Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система.
Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.
Спа центърът на хотела е перфектното място, където можете да възвърнете хармонията и баланса на вашето тяло и душа, да намерите пътя към доброто здраве, красота и виталност. В допълнение към релаксиращата и уютна атмосфера на спа центъра, са създадени отлични условия и богато разнообразие от процедури и програми, за да се насладите на едно спа изживяване от най-висок клас. Разположен в парковата зона на комплекс Албена и съчетава наличието на минерални води и благоприятен климат с приятна и уютна атмосфера. Обслужва се от екип опитни специалисти – физиотерапевти, рехабилитатори и медицински козметици. Има закрит басейн, бани с минерална вода, салон за красота, джакузи, сауна, фитнестермо-терапия. Меди Спа Ралица Супериор е част от Меди Спа Медика-Албена и предлага както лечебни програми и процедури, така и релаксиращи и козметични терапии. Меди Спа центърът лекува заболявания на: опорно двигателният апарат, периферната нервна система, функционални нервни заболявания, кожни заболявания, състояния на преумора и стрес. Предлага и богат избор на козметични програми и терапии за лице и тяло: регенерация с мляко Есо Spa, Anti-age терапия за лице с козметична линия Histomer, ултразвуков пилинг на лицe, терапия от богатството на морето - апликация с топли алги.



Хранене:

ALL INCLUSIVE PLUS: Неограничен достъп до Аквапарк Аквамания. Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска 7:30 - 10:00 ч. Късна закуска (Снек бар) 10:00 – 11:00 ч. Обяд 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (Снек бар) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед, гофрети, понички). Плажен ресторант Рай 12:00 - 15:00 ч. (лек обяд, сладолед, безалкохолни напитки и бира). Вечеря 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 дни). Безплатен шатъл транспорт до плажа. Зона на плажа - плаж Рай (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и събития на открита сцена до хотел Добруджа (през месеците юли и август).



Плаж:

Плаж Рай - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на 900 м от хотела, непосредствено пред плажния ресторант Рай и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. До него гостите могат да се придвижат с безплатен електрически автобус, който се движи по разписание от 8:30 до 17:30 часа.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер