SANDY BEACH
SANDY BEACH

« Вижте още хотели към тази почивка



SANDY BEACH



Разположение:

Хотел "Сенди Бийч" се намира на плажа, близо до красивата розова градина и модерен тенис център, както и най-популярния клуб в Албена - Ганвие бийч, което ви дава възможност да се потопите в центъра на забавленията.
50 м. плаж
20 м. търговска зона
800 м. Аквапарк „Aquamania”
1500 м. автогара



В стаите:

Стандартна стая - с гледка към парка или морето: разполагат със спалня и диван, което ги прави подходящи за настаняване на двама възрастни и две деца. В една част от тях има и допълнително единично легло и възможност за престой на трима възрастни. Обзаведени са комфортно с всички необходими удобства, включително анатомични възглавници с мемори пяна на "Magniflex", телефон, климатик, LCD телевизор с кабелна телевизия, мини-бар, безплатен WiFi. Баните са с душ-кабина, сешоар, козметично огледало и тоалетни принадлежности. Площ 20 кв. м.

Стая Супериор -  с гледка към морето: разполагат с две стандартни (единични) легла и диван. Обзаведени са комфортно с климатик, телефон, бюро със стол, плътни завеси, мокет, мини-бар, безплатен Wi-Fi, радио или аудио система. Просторните бани са с модерен дизайн, сешоар и подвижно, плъзгащо се огледало. Терасата е оборудвана с масичка и столове, с гледка към морето и парка. Максимално настаняване 2 възрастни + 1 дете. Площ 28 кв. м.

Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00.



На територията на хотела:

Платен паркинг, зелена зона, анимация 6/7, плащане с карта, ресторант с тераса, градина, барове, обмяна на валута, асансьор. Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
Кулинарно пътешествие - Оставете се да бъдете изкушени! Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите, а главният готвач Живка Желязкова поднася своите кулинарни специалитети с майсторски финес. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара или бара на басейна.
През целия сезон можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
В хотела ви очакват открит и детски басейн, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.
Плаж Санди Бийч - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на метри от хотела и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.



Хранене:

AI - всичко включено в цената:

Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Сенди Бийч) 07:30 - 10:00 ч. Обяд (ресторант Сенди Бийч) 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар Сенди Бийч) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Сенди Бийч) 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 дни). Зона на плажа - плаж Сенди Бийч (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на поляната пред хотел Добруджа (през месеците юли и август).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер