SLAVUNA HOTEL
SLAVUNA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



SLAVUNA HOTEL



Разположение:

Удобно разположен до плажа, хотел "Славуна" ви дава възможност да се насладите на водата, чистия въздух и зеления пейзаж на съседния резерват "Балтата". Тук разполагате с всичко необходимо за една приятна и пълноценна почивка, в красива и безопасна пешеходна зона без достъп за автомобили, с обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела.
900 м. търговска зона
1200 м. Аквапарк - Aкваманиа
1000 м. автогара



В стаите:

Всички стаи са с гледка към морето.
Комфортно обзаведените двойни стаи  имат две единични легла и разтегателно канапе. Разполагат с климатик, мини-бар, бюро със стол, телефон, сейф, кана за затопляне на вода, кабелна телевизия, 32" LED TV, сушилник за дрехи, електрически кантар, баня с душ кабина или вана, сешоар, козметично огледало, козметика за баня, карта за достъп. Терасата със столове и маса е идеално място за почивка след активен ден на плажа. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца. Площ 20 кв. м.
Настаняване след 14:00. Освобождаване до 11:00.



На територията на хотела:

Платен паркинг, анимация 6/7, плащане с карта, ресторант с тераса, барове, фитнес на открито, обмяна на валута, асансьор. Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
Почувствайте вкуса на ваканцията в ресторант Мура - Славуна
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения и голямо разнообразие от сирена, салати и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Слушайте вълните и се наслаждавайте на незабравима гледка към морето от терасата на ресторанта. Освежаващи напитки и десерти предизвикват сетивата ви. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Отпийте от сутрешното си кафе или от чаша освежаващ коктейл, докато се наслаждавате на приятната атмосфера на лоби бара или бара на басейна.
През целия сезон можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
В хотел Славуна ви очакват открит и закрит басейн и детски басейн, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата. Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.
Плаж Мура – Славуна - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира непосредствено пред хотела и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.



Хранене:

AI - всичко включено в цената

Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Мура-Славуна) 07:30 - 10:00 ч. Обяд (ресторант Мура-Славуна) 12:00 - 14:00 ч. Междинно хранене (снек бар Мура-Славуна) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Мура-Славуна) 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09. При престой над 7 дни). Зона на плажа - плаж Мура-Славуна (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и събития на открита сцена до хотел Добруджа (през месеците юли и август)







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер