VITA PARK HOTEL
VITA PARK HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



VITA PARK HOTEL



Разположение:

Вита Парк е разположен сред богата зеленина в красивата паркова зона на Албена и предлага възможности за развлечение на цялото семейство. За любителите на високия адреналин е осигурен безплатен достъп до водни атракции на най-предпочитания воден парк Аквамания, където можете да се насладите на истинска водна магия и много забавления за малки и големи.
900 м. плаж
850 м. търговска зона
650 м. Аквапарк Аквамания
1000 м. автогара



В стаите:

Стандартните двойни стаи са с гледка към басейна или парка и са три типа - двойно легло 160х200 см и разтегателен диван; две единични легла 90х200 см и разтегателен фотьойл; двойно легло 140х200 см, единично 90х200 см и разтегателен фотьойл. Баните са с душ и сешоар. Удобствата в стаята са допълнени от климатик, LED TV / кабелна телевизия, телефон и бюро със стол, балкон със столове и маса за релакс. Настаняване след 14:00. Напускане до 11:00. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца. Площ на стаята 16 кв. м.



На територията на хотела:

Най-доброто Аквапарк изживяване – Аквамания в ТОП 10 на водните паркове в Европа за 2019 година. Безплатен екологичен транспорт до плажа. Обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела. Разнообразна All inclusive програма, ресторант и бар на плажа. Модерен ресторант, реновиран през 2018 година, гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители. Богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни. Външни басейни с минерална вода. Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа. Платен паркинг, анимация 6/7, плащане с карта, градина, магазин, барове, пералня и сушилна срещу заплащане, WI-FI в общите части, асансьор.
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела.. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите, а главният готвач Ясен Иванов поднася своите кулинарни специалитети с майсторски финес. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара или бара на басейна. Резервирайте своята маса в механа Ралица, за да се потопите в традиционната българска обстановка с чаша вино и добра компания. До края на юни или от началото на септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
Плаж Рай - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на 900 м от хотела, непосредствено пред плажния ресторант Рай и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. До него гостите могат да се придвижат с безплатен електрически автобус, който се движи по разписание от 8:30 до 17:30 часа.



Хранене:

ALL INCLUSIVE PLUS: Неограничен достъп до Аквапарк Аквамания. Настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска 07:30 - 10:00 ч. Обяд 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Плажен ресторант Green Forest 12:00 - 15:00 ч. (лек обяд, сладолед, безалкохолни напитки и бира). Вечеря 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 1.09, при престой над 7 нощувки). Безплатен шатъл транспорт до плажа. Зона на плажа - плаж Рай (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на поляната до хотел Добруджа (през месеците юли и август).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер