MARITIM PARADISE BLUE
MARITIM PARADISE BLUE

« Вижте още хотели към тази почивка



MARITIM PARADISE BLUE



Разположение:

Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5* е разположен на самия бряг на морето. Хотелът е част от престижната хотелска група Maritim от 2019 год. и е единственият хотел на немската верига в Източна Европа. На 950 метра от Аквапарка на Албена и на 5 минути с кола от природен резерват „Балтата“. Уникалният декор, минималистичният дизайн, чистият въздух, безкрайната златна плажна ивица, вкусната храна – приготвена от екологично чисти продукти и приветливият персонал го превръщат в перфектното място за луксозната ви почивка през всичките четири сезона.






В стаите:

Уютни стаи: Зареждаща, вдъхновяваща, оригинална и напълно магнетична атмосфера. Премерен лукс и комфорт в хармонично съчетание с естествени материи и усещане за близост до природата. Оборудвани с двойно легло / 2 единични / 1 двойно; климатик; LED TV; сейф; открит басейн; вана/душ кабина; шезлонги. В хотела има и стаи с директен достъп до басейн.
Можете да изберете двойна стая Делукс с уютна тераса (7 кв.м) с изглед към морето или към парка. Всяка стая разполага със комфортна спалня с единични легла и разтегателен диван с удобен 14 см. матрак. Климатик, LED TV, сейф, ютия и дъска за гладене, ел. кана. Баните са оборудвани с душ кабина и вана - 7 кв.м. Стаите са разположени от 1- ви до 7- ми етаж на хотела. Подходящи за настаняване на 2 възрастни и 1 дете. Максимално допустимо настаняване 2 възрастни и 2 деца.
Стаите Executive разполагат със спалня с две единични легла и пространство за релаксация с разтегателен диван, масичка и фотьойл. Декорирани са с морски акценти, допринасящи за спокойствието и релакса ви по време на престоя. Уютните тераси са с гледка към морето и плажа или към парковата част. Климатик, LED TV, сейф, ютия и дъска за гладене, ел. кана. Банята е оборудвана с вана или душ кабина с уникален дизайн, с голям прозорец, щори и плъзгаща се врата от непрозрачно стъкло. Разположени са на 8-мия и 9-я етаж на хотела.
Най-бързият достъп до басейна - стаи със съблазнителен дизайн: Разположени на приземния етаж, тези завладяващи делукс стаи разполагат с голяма тераса, място за релакс с разтегателен диван и масичка. Оборудвани са с френски матраци и възглавници, допринасящи за изключителния комфорт и удобство. Стаите разполагат със спалня с две единични легла и коридор с голям гардероб, а атрактивният дизайн в небесносиньо допълва магията на вашата почивка. Отделена с непрозрачно стъкло, банята е оборудвана с вана, душ кабина и луксозни козметични продукти. Стаите предлагат директен достъп до общ или частен басейн и имат балкон 15 кв.м.
Елегантни апартаменти: Максимален комфорт с френските матраци на Literie Bonnet, кокетен кухненски бокс и възможност за релакс на просторните тераси, разкриващи панорамна гледка към плажа и кристалната вода. Насладете се на магията на изгревите и залезите на слънцето ! Разполагат с двойно/ единично легло; 2 шезлонга на стая; климатик; LED TV; балкон (6 кв.м.); вана / душ кабина; електрическа кана.
Студиата Deluxe са просторни и разполагат с тераса, от която се разкрива невероятна морска панорама. Обзаведени са с разтегателен диван, маса и фотьойли, с две единични легла, работно бюро, стъклена стена и луксозен кухненски бокс. Оборудвани с баня с вана или душ кабина, LCD дисплей и тоалетна, както и втора тоалетна в отделно помещение. Яркият декор и съчетанието от естествени дървени нюанси с пастелни сини тонове създават комфорт и уют. Студиата са разположени от 1-ви до 7-ми етаж на хотела.



На територията на хотела:

Гостите могат да се насладят на изключителна кухня в а ла карт и бюфет ресторантите, да се отпуснат с напитки в баровете на място и да прекарат динамична вечер в нощния клуб. На цялата територия на хотела се ползва безплатен WiFi.
Удобствата се допълват от открит и закрит плувен басейн, денонощна рецепция, банкомат и фризьорски салон. Предлаганите услуги и съоръжения включват също детска площадка и занимания с екип от аниматори. Срещу заплащане можете да ползвате конферентна зала с капацитет до 500 души.
Senses Spa & Wellness ви предлага бягство от реалността в стилна и уютна обстановка с красива гледка към морето. Предлагаме ви пълен комплект от подбрани терапии и масажи за лице и тяло и перфектна грижа от висококвалифицирани професионалисти. Senses Spa & Wellness осигурява индивидуален подход към всеки гост. Грижите са съобразени с вашите нужди и потребности, козметиката е първокласна с доказано действие и видими резултати. На разположение на гостите е закрит басейн с три вградени опции за хидромасаж. Фитнес център с гледка към морето, солна стая за халотерапия, класическа финландска сауна, парна баня, освежаващ леден фонтан, приключенски душ, единични кабинети за масаж, козметичен кабинет, кабинет с хидромасажна вана, релакс зона и тераса за релакс с прекрасна гледка към морето - всичко необходимо за едно незабравимо СПА изживяване. Луксозен спа рай, където ще достигнете хармония и баланс и ще се отдадете на райско блаженство. Водата, използвана във всички хотели и басейни, е минерална и се добива от три собствени източника на Албена. На разположение на гостите са: приключенски душ, закрит басейн, парна баня, тераса, солна стая, стая за масаж, салон за красота, сауна, леден фонтан, йога.
Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5 * ви дава възможност да плувате в голям външен басейн с дължина над 25 метра. Осигурени са ви безплатни шезлонги и чадър, единични и двойни легла за масаж и водни матраци. На ваше разположение са зони с хидромасаж, красиви водопади, програми с аниматори и басейн с водни атракции за най-малките. Простор, зеленина, комфорт и забавления за вас и вашите деца през целия ден. Водата, използвана във всички басейни, е минерална и се добива от три собствени източника на Албена. Използването на басейните след 18.00 часа е забранено.



Хранене:

ВВ - със закуска

НВ - със закуска и вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер