VILLAS MAGNOLIA
VILLAS MAGNOLIA

« Вижте още хотели към тази почивка



VILLAS MAGNOLIA



Разположение:

Вили "Магнолия" са разположени сред зелени и горски площи, в непосредствена близост до хотел "Магнолия". На метри от ескалатора, свързващ парковата зона и плажа, идеалното съчетание на спокойствие, тишина, чист въздух и уединение сред природата. Комфортните и климатизирани самостоятелни вили могат да задоволят вкуса както на любителите на формулата Ол инклузив, така и на търсещите независимост и свобода на избор как да разпределят времето си, които могат да резервират само вила или нощувка и закуска в някоя от уютните вили. Вилите са един чудесен избор за запомняща се ваканция на добра цена.
Близки обекти и атракции:
700 м. от плажа
150 м. шопинг
1500 м. Аквапарк Aquamania
1000 м. мини голф
2000 м. автогара



В стаите:

Сгушени в парка
Тихо разположени в парковата зона на Албена, сред изобилие от растителност и зеленина и на 800 метра от брега на морето, Вили Магнолия предлагат комфортно настаняване в 69 вили с 2 спални и кухня и 15 вили с 2 спални и хол. Всички вили имат климатик, телефон, кабелна телевизия и тераси. Кухните са оборудвани с хладилник, шкаф с котлон и мивка, кафеварка, кухненска посуда и прибори за хранене. Вилите са със самостоятелни WC и баня с душ. Максимално настаняване 4ма възрастни.



На територията на хотела:

Частен паркинг
Басейн аз деца и открит басейн
LED TV / Сателитна телевизия
Анимация 6/7
Плащане с карта
Ресторант с тераса
Барове 24/7
Рецепция
RENT A CAR
Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена в основния ресторант на хотела. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара, снек бара или бара на басейна. До края на юни и от първи септември можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка.
Плаж Нептун - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира непосредствено пред Базара и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. Плажни хавлии и шалтета можете да получите срещу допълнително заплащане.



Хранене:

BB - със закуска

ALL INCLUSIVE - настаняване след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска (ресторант Орхидея или ресторант Магнолия) 07:30 - 10:00 ч. Обяд (ресторант Орхидея или ресторант Магнолия) 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар Орхидея или снек бар Магнолия) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед). Вечеря (ресторант Орхидея или ресторант Магнолия) 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 - 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 нощувки). Зона на плажа - плаж Нептун (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на откритата сцена до хотел "Добруджа" (през месеците юли и август).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер