RALITSA AQUACLUB
RALITSA AQUACLUB

« Вижте още хотели към тази почивка



RALITSA  AQUACLUB



Разположение:

Хотел "Ралица Акваклуб" 4* ви кани на една страхотна и различна ваканция ! Реновирания изцяло хотел е разположен в зелената паркова част на Албена и в непосредствена близост до известния аквапарк Аквамания - една истинска водна магия с много забавления за малки и големи ! Има осигурен безплатен електрически шатъл бус, който пътува през целия ден до плажа, на който има възможност за лек обяд в ресторант "Рай". Хотелът работи по формулата AI+, като специално място е отделено на здравословните и детските кътове на бюфет масите. Гостите могат да се насладят на тематични вечерни менюта в основния ресторант на хотела.
900 м. плаж
500 м. шопинг зона
0 м. Аквамания Аква Парк
150 м. мини голф
400 м. автогара



В стаите:

Двойна стая - с изглед към парка и цветната градина: елегантно и удобно обзаведени стаи с мокет и с изглед към цветните градини, басейните и Аква парка. Стаите разполагат със: спалня 160х200 см и разтегателен диван или две единични легла 90х200 см и разтегателен фотьол. Климатик, сейф, LED TV/кабелна телевизия, карта за достъп, балкон. Баните са с душ кабина и са оборудвани със сешоар. Максимално настаняване 2 възрастни и 2 деца. Площ 18 кв. м.

Настаняване след 14:00. Напускане до 11:00.



На територията на хотела:

Най-доброто Аквапарк изживяване – Аквамания в ТОП 10 на водните паркове в Европа за 2019 година.
Любим хотел на семействата с деца.
Възможност за настаняване в хотелски стаи или индивидуални вили с високо ниво на комфорт, в близост до широка паркова, детска и спортна зона.
Обособена зона на плажа с привилегирован достъп за гостите на хотела.
Разнообразна All inclusive програма, ресторант и бар на плажа.
Гарантирано качество на продуктите от градините на Албена и избрани местни производители.
Богата спортна и анимационна програма за деца и възрастни.
Външни басейни и вътрешен басейн с минерална вода.
Безплатен Wi-Fi в хотела и на плажа.
И още: платен паркинг, анимация 6/7, плащанес карта, ресторант с тераса, градина, магазин, детски клуб, барове, безплатен транспорт до плажа, обмяна на валута, рент а кар.
Богат бюфет и тематични вечери: Можете да се насладите на традиционни ястия, апетитни изкушения, сирена, салати, освежаващи напитки, десерти и пресни плодове от собствените био градини на Албена както в основния ресторант на хотела, така и в ресторант Рай на плажа. Вдишайте чист въздух на терасата на ресторанта, докато се наслаждавате на подбрани хранителни продукти от местни производители. Тематичните и барбекю вечерите разообразяват преживяването, което си заслужава да си подарите, а главният готвач Ясен Иванов поднася своите кулинарни специалитети с майсторски финес. Вегетариански, веган, безглутенови и диетични специалитети са част от менюто, за да задоволят всеки вкус. Прекарайте част от времето си с напитка в ръка на лоби бара, снек бара или бара на басейна. Резервирайте своята маса в механа Ралица, за да се потопите в традиционната българска обстановка с чаша вино и добра компания. През целия сезон можете да посетите един от а ла карт ресторантите, включени в програмата Dine Around, за да прекарате един обяд или вечеря в една по-различна обстановка. Опитайте някой от другите 4-звездни бюфет ресторанти в Албена, за да разнообразите още повече своя престой в хотела.
Плаж Рай - прекрасният плаж, носител на еко отличието Син флаг, е гаранция, че ще релаксирате върху златен, фин и чист пясък и ще плувате в най-чистата вода по цялото българско Черноморие. Плажът за гостите се намира на 900 м от хотела, непосредствено пред плажния ресторант Рай и предлага безплатно 1 чадър и 2 шезлонга на стая. До него гостите могат да се придвижат с безплатен електрически автобус, който се движи по разписание от 8:30 до 17:30 часа.
В хотел Ралица Акваклуб ви очакват два открити и два детски басейна, както и отопляем закрит басейн, грижливо охранявани от нашите спасители. Всички гости на хотела са добре дошли на анимационните програми, които представят нашите аниматори шест дни в седмицата.
Водата във всички басейни е минерална с положителни свойства за нервната и опорно-двигателната система. Използването на басейните след 18:00 ч. не е препоръчително.



Хранене:

All inclusive Plus: Неограничен достъп до Аквапарк Аквамания. Настаняване в деня на пристигане след 14:00 ч. (програмата започва с обяд). Напускане до 11:00 ч. (програмата завършва със закуска). Закуска 07:30 - 10:00 ч. Късна закуска (снек бар) 10:00 – 11:00 ч. Обяд 12:30 - 14:30 ч. Междинно хранене (снек бар) 15:00 - 17:00 ч. (соленки, сладки, плодове, сладолед, гофрети, понички). Плажен ресторант Рай 12:00 - 15:00 ч. (лек обяд, сладолед, безалкохолни напитки и бира). Вечеря 18:00 - 21:00 ч. Български алкохолни и безалкохолни напитки 10:00 – 23:00 ч. Dine around програма (обяд или вечеря в тематичен à-la-carte ресторант до 30.06 и след 01.09, при престой над 7 дни). Безплатен шатъл транспорт до плажа. Зона на плажа - плаж Рай (чадър и два шезлонга на стая, включени в цената). 6-дневна анимационна и спортна програма. Концерти и кино на поляната до хотел Добруджа (през месеците юли и август).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер