ARKUTINO FAMILY RESORT
ARKUTINO FAMILY RESORT

« Вижте още хотели към тази почивка



ARKUTINO FAMILY RESORT



Разположение:

Хотел Аркутино Фемили Ризорт се намира на южното Черноморие, на 40 км. от град Бургас, между Созопол и Приморско в местността Аркутино, която е част от резервата „Ропотамо“. Разстоянието до Созопол е 7 км. Хотелът е разположен в непосредствена близост до един от най-красивите български плажове, между златисти пясъчни дюни, прочутото крайморско езеро Водните лилии и река Ропотамо. Реката не е голяма и не поразява с буйни води и водопади, а цялата й красота идва от великолепната лонгозна гора и красивите водни лилии. От морския залив се разкрива гледка към остров Свети Тома (Змийския остров) – единственото място в България, където се срещат диворастящи кактуси. Комплексът е терасовидно разположен. Достъпът до сградите е чрез стълби или асфалтирани алеи. За удобство на гостите посрещането и изпращането става с голф колички. Апартаментите с изглед море се намират във високата част на комплекса.



В стаите:

Аркутино Фемили Ризорт предлага следните видове стаи:
Двойна стая стандарт - Приблизителна площ от 25 кв.м. Двойна стая с балкон с изглед към градината, двойно легло, баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности, мини-бар, климатик и сателитна телевизия.
Двойна стая делукс - Просторна стая с балкон, LCD телевизор с кабелни канали, климатик, хладилник и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.
Семеен апартамент - Този суит се състои от спалня и две отделни единични легла, кът за сядене, балкон, телевизор и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.
Семеен апартамент с гледка море - Просторен фамилен суит със спалня и две отделни легла, кът за сядане, балкон с изглед към морето и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности.
Луксозно студио с гледка морее - Просторно студио с двойно легло и разтегателен диван, баня с душ и тоалетна, хладилник, сателитна телевизия и балкон с морски изглед.
Апартамент лукс море - Просторен климатизиран суит с балкон с гледка към морето, хол, LCD телевизор с кабелни канали, хладилник и баня с душ и безплатни тоалетни принадлежности. Приблизителна площ от 70 кв.м. Състои се от три помещения, отделени с врата - спалня или две редовни легла в едното, дневна с диван и два фотьойла и още едно помещение с втора спалня, мини бар, телефон, сателитна телевизия, климатик, безплатен Wi-Fi интернет (без парола), в коридора самостоятелен санитарен възел с душ кабина. Максимално настаняване на 4 възрастни и 2 деца или 6 възрастни. Стандартните двойни стаи и двойните стаи делукс нямат гледка към морето. Апартаментите море и апартаментите лукс море са построени във високата част на комплекса и за да се стигне до тях трябва да се изкачват повече стълби.



На територията на хотела:

На разположение са основен ресторант на 2 етажа с 2 тераси с около 350 места, бар-барбекю (барбекю на дървени въглища и ястия приготвени на пещ), лоби бар, бар-басейн, 1 а-ла-карт ресторант, магазин за стоки от първа необходимост и сувенири, детски клуб с анимация, безплатен Wi-Fi в общите части.



Хранене:

Храненето във Ваканционно селище Аркутино Фемили Ризорт е решено на принципа пълен ALL INCLUSIVE - всичко включено. Комплексът предлага разнообразие от био храни и напитки. Менюто е съставено от органични продукти, произведени в местни ферми и стопанства. В ресторантите на комплекса има богат избор от български вина, бяло саламурено сирене и истинско кисело мляко.
ALL INCLUSIVE пакетът на Аркутино Фемили Ризорт за лято 2020 включва: - ХРАНА И НАПИТКИ:
Закуска на блок маса в ресторант Аркутино от 07:30 до 10:00 часа. Закуски като сандвичи, дребни сладки и сладолед се сервират в Бар барбекю от 11:00 до 12:00 часа и от 15:00 до 17:00 часа.
Обяд на блок маса в ресторант Аркутино от 12:30 до 14:30 часа.
Вечеря на блок маса в ресторант Аркутино от 18:30 до 21:30 часа. След 22:30 часа консумацията се заплаща. Местни напитки (безалкохолни напитки, алкохолни напитки, наливна бира, кафе) от 08:00 до 22:30 часа. Вносни напитки, фрешове и всички напитки, сервирани след 22:30 часа са срещу допълнително заплащане.
*All Inclusive пакетът започва с обяд и завършва със закуска. На грил-барбекюто редовно се организира демонстративно приготвяне на храните. За разнообразие се провеждат тематични вечери – Азиатска, Италианска вечер, Рибна, Гала вечер с факли. Една от най-атрактивните е Националната вечер с чеверме, съпроводена с български народни и нестинарски танци.



Плаж:

На около 250 метра от Аркутино Фемили Резорт се намира пясъчен плаж.



Спорт:

Спорт и развлечения: Безплатни 1 чадър и 2 шезлонга (на 1 помещение) на ПЛАЖА и басейна. Безплатно ползване на хавлия за плажа и басейна. Дартс, бочиа, водна гимнастика и аеробика, йога, тенис на маса, фитнес, плажен волейбол, баскетбол, анимационна програма. Веднъж седмично българска фолклорна програма (само в периода 01.06-15.09.2019). Безплатен Wi-Fi интернет (без парола). Фитнес. 
ЗА ДЕЦА: Детска площадка, детски басейн, детски клуб за деца от 4 до 12 години, всекидневна и вечерна анимационна програма УСЛУГИ СРЕЩУ ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ: - Напитки на плажа - Вносни и маркови алкохолни и безалкохолни бутилирани напитки, фрешове - Рум сървиз, услуга пране, масаж, билярд - Сейф под наем: 6 лв. на ден - Велосипеди под наем, водни спортове - Услуги в уелнес центъра на хотела: сауна, парна баня -ПАРКИНГ: охраняем, безплатен, ограничени места само за гости на комплекса.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер