ROYAL GRAND HOTEL & SPA
ROYAL GRAND HOTEL & SPA

« Вижте още хотели към тази почивка



ROYAL GRAND HOTEL & SPA



Разположение:

Роял Гранд Хотел и Спа 4* е най-новото бижу във веригата хотелски комплекс с 4 звездна функционалност, който предлага пълна гама услуги за пълноценна почивка или бизнес пътуване. Хотелът е ситуиран на плажа на Черноморския бряг в град Каварна.



В стаите:

Хотела е с една сграда, 5 етажа, 140 помещения, 3 асансьора. Хотелът разполага със следните видове помещения:
Двойни стандартни стаи
Двойни супериорни стаи
Единични стаи
Фамилни стаи
Едноспални апартаменти

Удобства в стаите:
Гостите на Royal Grand Hotel&SPA 4* ще имат възможността да се насладят на дизайнерски стил, уют и гостоприемство. Помещенията са комфортно обзаведени и оборудвани по най-висок стандарт. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой. Всички стаи са Климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, мека мебел, мини бар, тераса с изглед към морето или парка, WI-FI, сейф. Две отделни легла или спалня, гардероб, тоалетка с огледало. Баня - душ-кабина или вана, сешоар.



На територията на хотела:

Royal Grand Hotel&SPA 4* работи целогодишно - през зимата комплексът е любима дестинация на СПА ценителите, а през лятото гостите имат възможността да се възползват от външен басейн, бийч бар, плаж с чадър и шезлонг на плажа пред хотела, както и от най-различни активности в и около хотела. Ресторант, лоби бар, басейн, фитнес, конферентна зала, собствен плаж, игрище за плажен волейбол, плажен бар, база за водни спортове, магазин за сувенири и козметика, фризьорски салон и маникюр . Royal Grand Hotel&SPA 4* разполага с голям и модерен Спа център. Площта, която заема термалната зона е 170 м2. Гостите на хотела могат да ползват свободно термалната зона на СПА Центъра, която включва:
Вътрешен басейн с топла Минерална вода
Финландска сауна
Билкова сауна
Парна баня
Приключенски душове
Шокови ведра
Ледена купа
Зона релакс
Солна стая



Хранене:

All inclusive - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство без лимит.



Плаж:

Собствен пясъчен плаж.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер