ROYAL BAY RESORT
ROYAL BAY RESORT

« Вижте още хотели към тази почивка



ROYAL BAY RESORT



Разположение:

Royal Bay Resort 4* е луксозен и модерен хотел от марката Royal Hotels. Комплекса е в средиземноморски стил, стъпил на самия бряг на морето в един от най-живописните заливи край Каварна. Комплексът се намира на едно от слабо познатите, но изключително красиви места по Северното Българско Черноморие – местността Иканталъка между Каварна и Балчик и се слави със своята красива природа, почти недокосната от човешка дейност.



В стаите:

Royal Bay Resort 4* е с две сгради на настаняване – основна и сграда 2 / Гардън/ и предлага настаняване от висок клас във всяко едно от своите 130 помещения - идеалното място за хора, търсещи тишина и спокойствие, съчетани с добра храна, комфорт и добро обслужване. Основната сграда на хотела е с 5 етажа и 2 асансьора . Сграда 2 е на три етажа. Комплексът разполага със следните видове помещения:
Двойни стандартни стаи – Сграда 2
Единични стаи
Студио
Едноспални апартаменти
Удобства в стаите
Гостите на Royal Bay Resort 4* ще имат възможността да се насладят на средиземноморски дизайнерски стил, уют и гостоприемство . Помещенията са комфортно обзаведени и оборудвани с висок клас уреди и моебели. В тях ще намерите всичко необходимо за вашия приятен, релаксиращ и незабравим престой.Всички стаи са с Климатик, LCD телевизор, сателитна телевизия, мека мебел, мини бар, тераса с изглед към морето или парка, WI-FI, сейф. Две отделни легла или спалня, гардероб, тоалетка с огледало, Баня- душ-кабина или вана, сешоар.



На територията на хотела:

Хотелският комплекс е със собствен плаж с бийч бар, ресторант с открита тераса, ефектен открит басейн със секция за деца. Wi-Fi връзката в целият комплекс добавят задължителните за високия стандарт елементи на съвременен комфорт, които дорисуват картината на една незабравима ваканция с аромат на море.



Хранене:

All inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер