TOPOLA SKIES RESORT&AQUAPARK
TOPOLA SKIES RESORT&AQUAPARK

« Вижте още хотели към тази почивка



TOPOLA SKIES RESORT&AQUAPARK



Разположение:

 Разположен над един от най-красивите Черноморски заливи, сред живописни крайбрежни хълмове, с приказна гледка към безкрайните води на Черно море - "Топола Скайс" е мечтаното място за една пълноценна семейна почивка. ТОПОЛА СКАЙС РИЗОРТ И АКВАПАРК се намира на едно от най-китните места по нашето Черноморие, на около 60 км северно от Варна и на около 17 км южно от нос Калиакра. Съвсем наблизо се намират трите най-големи голф игрища в България, както и заливът Болата, който попада в класацията на ,,Най-красивите заливи в света”.



В стаите:

Стандартните хотелски стаи са просторни (35 кв.м.) със стилен интериор, и удобни. Стаите разполагат с двойно легло, разтегателен диван, баня с вана и санитарен възел, тераса с изглед към морето или парка, климатик, хладилник, LED телевизор, електрическа кана за вода и безплатен Wi-Fi достъп. Стаите са с капацитет 3 възрастни или 2 възрастни и 2 деца. Деца до 1.99 годишна възраст се настаняват безплатно. 

Апартаменти с една спалня - този тип апартаменти са просторни (60 кв.м.) със стилен интериор и удобства за цялото семейство. Разполагат с двойно легло, дневен тракт с разтегателен диван, баня с вана и санитарен възел, тераса с изглед басейн или море, климатик, хладилник, LED телевизор във всяко помещение, електрическа кана за вода и безплатен Wi-Fi достъп. Едноспалните апартаменти са с капацитет 3 възрастни и 1 дете или 2 възрастни и 2 деца. Деца до 1.99 годишна възраст се настаняват безплатно.

Апартаменти с две спални - този тип апартаменти са просторни (80 кв.м.) със стилен интериор и удобства за цялото семейство. Разполагат с две спални, дневен тракт с разтегателен диван, две отделни бани, тераса с изглед басейн или море, климатик, хладилник, LED телевизор във всяко помещение, електрическа кана за вода и безплатен Wi-Fi достъп. Двуспалните апартаменти са с капацитет 5 възрастни и 1 дете или 4 възрастни и 2 деца. Деца до 1.99 годишна възраст се настаняват безплатно.



На територията на хотела:

ТОПОЛА СКАЙС РИЗОРТ И АКВАПАРК съчетава комфорт и природа. На разположение на гостите са три зони с отопляеми басейни, включващи хидромасажни секции, детски атракции и Уелнес център със зона за игри и фитнес център. СПА центърът "DREAM SPA" пресъздава автентичната българска атмосфера и предлага на гостите терапии и процедури от най-висок клас.
Във ваканционния комплекс на Ваше разположение ще намерите:
Заведения – ресторант със 1200 места, атрактивни бар басейни, лоби бар с 60 места
DREAM SPA - парна баня, финландска и билкова сауна, солна стая, ледена стая, приключенска пещера, зона за релакс
Релакс – фитнес, финландска сауна, център за масаж
Игри – билярд, федербал, тенис на корт, тенис на маса, мини футбол, дартс, шах, табла.
Две конферентни зали с капацитет до 120 места
Супермаркет и магазини
Услуги – транспортни услуги



Хранене:

Описание на пакет All Inclusive сезон 2019 (услуги, включени в пакетната цена)
Закуска, обяд и вечеря на бюфет/ сет меню(при по малко 20 гости) в основния ресторант на комплекса: закуска (8:00-10:00ч) обяд (12:00-14:00ч) вечеря (18:30-21:00ч) Български алкохолни и безалкохолни напитки, наливна бира и вино, чай, кафе и коктейли в основния ресторант, на лоби бара и баровете на басейните съобразно работните им времена: Лоби бар (8:00-23:00ч) Бар басейн (9:30-21:30ч) Бар басейн Инфинити (9:30-17:00ч) Следобедни закуски, плодове, сладкиши и сладолед на бар-басейни от 15:30ч до 17:00ч
Аквапарк – работи в периода 15.06.20 – 10.09.20
Атракционен въжен парк
Ползване на басейни (отопляеми) с шезлонг и чадър около басейна. Детски басейни (отопляеми), водни атракции и пързалки. Детски клуб с площадки за игра. Мултифункционални спортни игрища (осветени) за футбол, волейбол и тенис корт.
Сауна, парна баня и зона за релакс. Тенис на маса, билярд, дартс, джаги. Дневна спортна анимационна програма за деца и възрастни. Вечерна анимация, шоу и развлечения за възрастни и деца.
Интернет. Паркинг. Транспорт до плажа (по график).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер