SUNEOCLUB HELIOS BEACH
SUNEOCLUB HELIOS BEACH

« Вижте още хотели към тази почивка



SUNEOCLUB HELIOS BEACH



Разположение:

Хотел "Сунео Хелиос бийч" се намира в гр. Обзор, непосредствено до брега на морето.



В стаите:

Хотелът разполага с 191 стаи – двойни, супериор, фамилни и апартаменти, подходящи за всеки тип настаняване. Хотелът е идеално място за почивка за семейства с деца, двойки или просто група приятели.

Стандартните стаи са идеални за настаняване на един до четирима гости, в зависимост от вариацията на стаята. Разполагат с голямо легло спалня (180×200 см), разтегателен диван в дневната, сателитна телевизия, климатик, мини-хладилник и балкон или тераса. Някои от тях с чудесен изглед към морето.

Фамилните стаи в SuneoClub Helios Beach са оборудвани с едно двойно легло, допълнително легло в спалнята, дневна,  разтегателен диван в дневната, сателитна телевизия, климатик, мини-хладилник и балкон или тераса, някои стаи разполагат с гледка море. Максимална заетост 4 възрастни или 2 възрастни + 2 деца.

Фамилните стаи тип – мезонет в хотела са оборудвани с две двойни легла,  разтегателен диван в дневна, сателитна телевизия, климатик, мини-хладилник и балкон или тераса. Максимална заетост 4 възрастни + 2 деца.



На територията на хотела:

На разположение на гостите са основен ресторант с тераса, тематичен ресторант, бар с тераса, бар край басейна, плувен басейн (450 кв.м.) с детска секция и безплатни шезлонги, кърпи и чадъри, детска площадка и мини-клуб, безплатна фитнес зала, безплатен Wi-Fi в целия хотел и салон за красота, масажи и сауна (срещу допълнително заплащане) в Риу Хелиос Бей на ок. 300 м., фитнес, тенис на маса, дартс, плажен волейбол.



Хранене:

All inclusive - закуска, обяд и вечеря на шведска маса, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки – без лимит (съгласно концепцията на хотела).







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер