WAVE RESORT
WAVE RESORT

« Вижте още хотели към тази почивка



WAVE RESORT


Детайлна информация за хотела от прикачените файлове: тук
Разположение:

Ваканционен комплекс Wave Resort е разположен на плажната ивица, на 5,5 км северно от гр. Поморие, върху близо 50 дка открити площи. Комплексът предлага разнообразие от спортни и увеселителни съоръжения за ценителите на лукса и спокойната морска почивка.

Философията ни е посветена на създаването на запомящо се преживяване. Просторните, елегатно обзаведени стаи, многобройните заведения за хранене, прекрасният плаж, забележителният комплекс от басейни и рекреационни съоръжения ще направят престоя ви вълнуващ и приятен.

Wave Resort се намира 5,5км северно от град Поморие и на 2,5 км южно от град Ахелой. Районът е предпочитано място за онези, които търсят спокойна почивка край морето. Двете черноморски градчета са прочути със своите природни и културни забележителности. И до днес те пазят своята очарователна атмосфера и гостоприемство на местните жители. В близост са още Несебър и Созопол, известни с археологическите си находки и древна история. Наблизо е и курортът Слънчев бряг, който предлага денонощни забавления.

Разстояния:
Летище Бургас: 15 км
Летище Варна: 110 км
Слънчев бряг: 10 км
гр. Поморие: 5,5 км
гр. Ахелой: 2,5 км

Районът е един от най-екологично устойчивите по българското Черноморие, с характерни за него чистота на въздуха, спокойствие и непокътната природа. В непосредствена близост се намира Поморийското езеро – естествена крайбрежна лагуна, използваща се за добив на сол и лечебна кал още от древността. Над езерото, което е обявено за защитена природна местност, минава Виа Понтика- една от големите въздушни магистрали на мигриращи птици от цяла Европа.

Климатът е изключително благоприятен. Лятото е прохладно. Средната юлска температура на водата е 23,6°С, a слънцегреенето достига до 2,360 часа годишно.



В стаите:

Хотела разполага с 426 луксозни стаи и апартаменти.

Лагунна стая с директен достъп до басейн - 28 стаи, 44-46 площ кв.м., 3 Макс. гости, 1 "King-size" легло, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, тераса, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Насладете се на рядката възможност да доплувате до своята тераса в тези луксозни стаи. Модерни, просторни и елегантно обзаведени, Лагунните стаи разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), кът за сядане с кушетка и фотьойл, баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята и дрешник, внасящ допълнително удобство и функционалност. Високият таван, прозорците от тавана до пода и просторната тераса с излаз към лагунните басейни гарантират лукс за ценители.

Джуниър суит с морска гледка - 20 стаи, 43-45 площ кв.м., 2 Макс. гости, 1 "King-size" легло, комплект за чай и кафе,
мини-бар, климатизация, тераса, сейф, Wi-Fi, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Тези елегантни суити в своите 43 м2 площ предлагат допълнителен комфорт и уют, съчетани с пленителна морска гледка. Красиво обзаведени в съвременен стил, Джуниър суитите са подходящи за семейства с две деца. Разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), кът за отдих с две кушетки, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята. От панорамните прозорци и широката тераса се разкрива зашеметяваща гледка към Черно море и Поморийското езеро. 

Мезонет с морска гледка - 7 стаи,  95-112 площ кв.м., 5 Макс. гости, 1 "King-size" легло, 3 единични легла, 1 хол, 3 спални, 3 бани, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Тези просторни семейни апартаменти се състоят от две нива и са разположени върху площ от 95 м2, на пети и шести етаж. На първото ниво се намират единична спалня и баня, всекидневна с трапезария и тераса, от която се разкрива просторна панорама към морето и вътрешния двор на хотела. На второто ниво на апаратамента са разположени спалня с легло с размери 180/200 см и спалня с две единични легла с размери 90/200 см, всяка от които разполага с отделна баня и тоалетна. Основната спалня има излаз към тераса с морска панорама. Мезонетите са подходящи за настаняване на до 5 възрастни и 1 дете.

Фамилни стаи -  24 стаи, 48-48 площ кв.м., 4 Макс. гости, 1 "King-size" легло, 2 единични легла, 2 спалня, 1 баня, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Фамилните стаи се състоят от две спални, свързани с междинна врата и предлагат удобство и комфорт при настаняване на семейства с две деца. В основната спалня се намира едно легло с размери 180/200 см, а втората спалня помещава две единични легла с размери 90/200 см. Слънчевата тераса на тези стаи е обзаведена с мебели за релакс и разкрива прекрасна гледка към морето и вътрешния двор на комплекса.

Премиум Морски стаи -  21 стаи, 48-48 площ кв.м., 3 Макс. гости, 1 "King-size" легло, 1 Баня, комплект за чай и кафе
мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Премиум Морските стаи на Wave Resort съчетават съвременен стил, пространство и лукс. Заемат площ от 48 м2 и са разположени в централното крило на хотела. Разкриват зашеметяваща гледка към морето и вътрешния двор на комплекса. Всяка стая разполага с двойно легло 180/200 см, единично легло с размери 90/200 см, открит дрешник и луксозна баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята. Дизайн, удобство и стил за ценители.

Премиум стая със странично морска гледка - 20 стаи,  44-44 площ кв.м., 3 макс. гости, 1 баня, комплект за чай и кафе
мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Модерни, просторни и елегантно обзаведени, Премиум стаите със странично морска гледка заемат площ от 44 м2 и са разположени на първия етаж в хотела. Разполагат с двойно king-size легло (180/200 см), изискан кът за сядане с кушетка и фотьойл, баня с изнесена мивка в общото пространство на стаята и дрешник, внасящ допълнително удобство и функционалност. Високият таван, прозорците от тавана до пода и просторната тераса с гледка към вътрешния двор гарантират лукс за ценители.

Стая със странично морска гледка - 240 стаи, 36-36 площ кв.м., 3 Макс. гости, 1 "King-size" легло, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Елегантни и просторни, стаите със странично морска гледа имат площ от 36 м2 и са подходящи за настаняване на двойки или семейстра с едно или две деца. Разполагат с двойно легло king-size (180x200 cm), единично легло (90x200 cm), уютно обзаведен балкон с прекрасна гледка, открит дрешник, луксозна баня, с изнесена мивка в общото пространство на стаята.

Фамилна стая със странично морска гледка - 10 стаи, 59-59 площ кв.м., 4 макс. гости, 4 редовни легла, 1 двойни легла, 2 единични легла, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Фамилните стаи със странично морска гледка са с площ от 59 м2 и се състоят от две спални, свързани с междинна врата и предлагат удобство и комфорт при настаняване на семейства с две деца или три деца. В основната спалня се намира едно легло с размери 180/200 см, а втората спалня помещава две единични легла с размери 90/200 см. Всяка спалня разполага с отделен телевизор, баня и балкон. Слънчевата тераса на тези стаи разкрива прекрасна гледка вътрешния двор на комплекса и морето.

Signature Морски стаи - 10 стаи, 32-35 площ кв.м., 2 макс. гости, 1 редовни легла, 1 двойни легла, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Тези морски стаи са разположени в двете фронтални крила на хотела и са предпочитани от пътуващите двойки. В своите 36 м2 площ, тези луксозни стаи разполагат с двойно king-size легло с размери 180/200 см и дизайнерка вана в близост до спалнята, от която се разкрива очарователна морска гледка. Просторните тераси с площ от близо 20 м2 са обзаведени с мебели за релакс и допълват усещането за интимност и романтика.

Морски стаи - 40 стаи, 36-36 площ кв.м., 3 макс. гости, 1 "King-size" легло, комплект за чай и кафе, мини-бар, климатизация, балкон, сейф, Wi-Fi, кът за сядане, диван, магнитен ключ, душ, сешоар, телевизор, телефон.
Елегантни и просторни, стаите с морска гледа имат площ от 36 м2 и са подходящи за настаняване на двойки или семейстра с едно или две деца. Разполагат с двойно легло king-size (180x200 cm), единично легло (90x200 cm), уютно обзаведен балкон с прекрасна гледка, открит дрешник, луксозна баня, с изнесена мивка в общото пространство на стаята.



На територията на хотела:

500 м плажна ивица
50 000 м2 открити площи
7 басейна върху площ от 3 500 м2
Мини аквапарк
Детски клуб
4 ресторанта
4 бара
Food corner
Амфитеатър
Уелнес център върху площ от 2 500 м2
Конферентна зала с капацитет 400 седящи места
Паркинг: На разположение на гостите е открит охраняем паркинг, според наличностите: 15 лв. на автомобил / ден.
Домашни любимци Не се допускат домашни любимци.



Хранене:

Кулинарни изкушения

Екипът ни от майстор-готвачи ще ви отведе на незабравимо кулинарно пътешествие, докосващо сетивата.

Барове

Работно време:

Бистро Бар - 10:00-12:00 / 14:00-18:00 / 21:00-07:00
Лоби Бар - 08:00 - 23:00
Коктейл Бар - 10:00 - 00:00
Бар на басейна - 10:00 - 18:00

А ла карт ресторанти

Работно време:

19:00-21:00 - Вечеря – “Lavanda” Български а ла карт ресторант (ресторантът е отворен в определени дни от седмицата и според заетостта на хотела; изисква се резервация)
19:00-21:00 - Вечеря – “Oliva” Средиземноморски а ла карт ресторант (ресторантът е отворен в определени дни от седмицата и според заетостта на хотела; изисква се резервация)
19:00-21:00 - Вечеря – “Ginger” Азиатски а ла карт ресторант (ресторантът е отворен в определени дни от седмицата и според заетостта на хотела; изисква се резервация)

Можете да се насладите на една вечеря в някой от трите а ла карт ресторанта на комплекса, при минимум 7 нощувки престой. Необходима е предварителна резервация ден по-рано, между 09:00-11:00 часа на Консиерж Рецепция (Guest Relation desk). Резервациите са според наличността и до изчерпване на местата.
Salt & Pepper Основен Ресторант

Основен Бюфет Ресторант.

Работно време:
Закуска 07:00 - 10:00
Обяд     12:30 - 14:00
Вечеря  18:00 - 21:00

Ултра Ол Инклузив
Ресторанти

07:00-10:00 – Закуска – “Salt & Pepper“ Основен ресторант - Бюфет
10:00-12:00 - Късна закуска - Бистро Бар – Бюфет
14:00-18:00 - Снак - Бистро Бар – Фаст фуд, салати, плодове
14:00-18:00 – Палачинки - Бистро Бар ;
12:00-16:00 – Снак – Амфи Авеню / Фуд корнър (01.06-15.09) – дюнер кебап, салати, плодове, сладолед, печени
 картофки и други
12:30-14:00 - Обяд - “Salt & Pepper“ Основен ресторант – Бюфет
18:00-21:00 – Вечеря -“Salt & Pepper“ Основен ресторант – Бюфет
19:00-21:00 - Вечеря – “Lavanda” Български а ла карт ресторант*
19:00-21:00 - Вечеря – “Oliva” Средиземноморски а ла карт ресторант*
19:00-21:00 - Вечеря – “Ginger” Азиатски а ла карт ресторант*
21:00-07:00 - Среднощна закуска - Бистро Бар

* Можете да се насладите на една вечеря в някой от трите а ла карт ресторанта на комплекса, при минимум 7 нощувки престой. Необходима е предварителна резервация ден по-рано, между 09:00-11:00 часа на Консиерж Рецепция (Concierge Desk). Резервациите са според наличността и до изчерпване на местата.

*Хотелът си запазва правото да променя поредността на работите дни на а ла карт ресторантите, в зависимост от заетостта и без предварително уведомление.

Барове
12:30-14:00 и 18:00-21:00 – “Salt & Pepper“ Основен ресторант – български алкохолни, безалкохолни и топли напитки, концентрирани сокове;
10:00-12:00, 14:00-18:00 и 21:00-07:00 – Бистро Бар – бира, вино, безалкохолни и топли напитки, концентрирани сокове;
10:00-18:00 – Бар басейн – български алкохолни, безалкохолни и топли напитки, концентрирани сокове;
10:00-24:00 – Коктейлен бар - български алкохолни напитки и коктейли;
08:00-23:00 - Лоби Бар - селекция вносни алкохолни напитки, български алкохолни, безалкохолни и топли напитки, концентрирани сокове;
19:00-21:00 – А ла карт ресторанти - български алкохолни, безалкохолни и топли напитки, концентрирани сокове;



Плаж:

Басейни и плаж

Върху площ от близо 4 000 м2 са разположени седемте външни и вътрешни басейни на комплекса. Те са разделени в две зони: зона за релакс и зона за забавление.Adults оnly зоната е с достъп 16+, включва 3 басейна, в т.ч. инфинити басейн и басейн с хидромасаж, кабани и луксозни шезлонги, както и собствен бар, които правят мястото особено желано, дори и за родителите на по-малките деца.

Басейни - основен басейн - басейн с полуолимпийски размери
Инфинити басейн и релакс зона (16+)
Детски басейн
Вътрешен басейн - през май, юни, септември и октомври
Мини-аквапарк с 4 водни пързалки за възрастни
Водна кула с 3 пързалки за малчуганите
Спрей-парк с 22 детски водни съоръжения

Плажът на Wave Resort е едно от най-непокътнатите кътчета на Черноморието. Пясъкът му е фин, с графитен цвят, богат на желязо и соли. Крайбрежното морско дъно има слаб наклон и е безопасно за къпане.



Безплатни услуги:

Безплатни услуги
Безплатни шезлонги и чадъри на плажа и край басейните
Безплатен достъп до закрития басейн (през април, май и октомври)
Безплатен достъп до фитнес залата
Безплатен достъп до билкова сауна
Безплатен достъп до парната баня
Безплатен достъп до финландската сауна
Безплатен достъп до турската турска баня (изисква се предварителна резервация, в часовете 15:00-18:00 часа)
Безплатен мини-бар (безалкохолни напитки и бира) се предлага веднъж при пристигане.
Безплатна безжична интернет връзка в стаите и край басейна.
Безплатен сейф



Забавление:

Услуги, срещу допълнително заплащане:

Платен паркинг, според наличностите: 15 лв./ ден (открит паркинг).
Пране, телефон, факс, водни спортове на плажа.
Спа и козметични процедури, масажи и терапии в Уелнес центъра на хотела.
Доплащане при желание за удължаване на престоя след 12:00 часа в деня на освобождаване на стаята: 12:00 - 15:00 часа – 40 лв.; 12:00 - 18:00 часа – 80 лв.; 12:00 - 21:00 часа -120 лв.
В случай на загубена карта за стая се заплаща такса от 20 лв.
Трансфери от/до летище Бургас: за до 4 души - 60 лв. (еднопосочен), 110 лв. (двупосочен); 5-8 души - 90 лв. (еднопосочен), 160 лв. (двупосочен); 9-14 души - 110 лв. (еднопосочен), 200 лв. (двупосочен).
Медицинско обслужване. За повече информация и цени, моля свържете се с Рецепция.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер