PERLA BEACH LUXURY
PERLA BEACH LUXURY

« Вижте още хотели към тази почивка



PERLA BEACH LUXURY


Детайлна информация за хотела от прикачените файлове: тук
Разположение:

Хотел Перла Бийч Лъкшъри е новата част от Комплекс Перла Бийч Приморско.
Хотел „Перла Лъкшъри“ е разположен непосредствено до морския бряг – на Северния плаж на гр. Приморско, с чудесен изглед към морето, Маслен нос и Резиденция “Перла”.



В стаите:

Настаняване
Всички услуги на комплекса са на разположение на всички гости. Перла Бийч Лъкшъри предлага модерно обзаведени и просторни двойни стаи делукс, луксозни двойни стаи и апартаменти, изпълнени с комфорт и спокойствие.
Делукс двойна стая / 26 кв.м / с капацитет 2 + 2 / кралска спалня, две легла / прекрасна частна тераса с луксозни релаксиращи дивани Всяка стая е оборудвана с плазмен телевизор, климатик, мини бар, сейф, сешоар, баня с душ, вана и биде, Wi Fi

Луксозна двойна стая / 26 кв.м / с капацитет 2 + 2 / кралска спалня, две легла / прекрасна частна тераса с луксозни релаксиращи дивани. Всяка стая е оборудвана с плазмен телевизор, климатик, мини бар, сейф, сешоар, баня с душ, вана и биде, Wi Fi

Апартамент / 30 кв.м / Състои се от две стаи, разделени от врата с двойно легло и две единични легла / диван, балкон с изглед към морето. Всяка фамилна стая е оборудвана с плазмен телевизор, мини бар, вана и душ, климатик, 2 гардероба и безплатен Wi Fi.



На територията на хотела:

Ресторанти и барове
A la Carte Restaurant – необходима е резервация

Основен ресторант
Започнете деня си с обилна закуска, избирайки от голямо разнообразие на пресни плодове, зърнени храни, прясно изпечен хляб, сладкиши и сладки, колбаси и сирене. Насладете се на кулинарните изкушения от сектора за готвене на живо.

На обяд и вечеря нашият готвач ще ви изненада с най-добрия избор от българската и интернационална кухня, задоволявайки най-изтънчените вкусове с голямо разнообразие от месни и вегетариански ястия. All-inclusive включва закуски между основните ястия, неограничена консумация на местни алкохолни напитки, бира и вино, наливни безалкохолни напитки.

Lobby Bar & Pool Bar
Нашият лоби бар е идеалното място да се срещнете и отпочинете със семейство и приятели или да се насладите на слънцето край басейна с освежаващ и ободряващ коктейл с изключителна гледка към морето.

Перла Бийч Лъкшъри предлага разнообразни услуги за вашата почивка - 24 часа рецепция, ресторант на шведска маса, лоби бар, бар край басейна, анимация, детски клуб, градина, детска площадка, тенис, тенис на маса, наем на велосипеди, 3 външни басейна, безплатен WI - FI , доктор, наем на кола, пране и гладене.

Гостите на хотела могат да ползват:
• Открит басейн със сладка вода и детски басейн
• Развлекателни програми - шоу спектакли на открита професионална сцена за анимация
• Детска площадка и детски клуб - занималня
• Интернет - клуб
• Фитнес – център
• Сауна, масаж



Хранене:

ALL inclusive



Забавление:

РАЗВЛЕЧЕНИЯ
С двата резервата „Ропотамо“ и „Аркутино“ и разнообразието от флора и фауна, Приморско предлага не само отлични условия за плуване и слънчеви бани, но и разнообразни летни спортове и занимания:

Водни ски, водни колела, гмуркане, орнитологични обиколки, фото сафари, риболов, конна езда, плажен волейбол, футбол, велосипеди под наем, Аквапарк - на 0,5 км от хотела, ежегоден международен фестивал на народното изкуство, Национално офроуд състезание 4x4 Град Приморско.



Спорт:

Спортни развлечения:
- Тенис на корт, волейбол, минифутбол, тенис на маса, билярд
- водни спортове на плажа – сърфинг, ветроходство, водни ски







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер