PERLA SUN
PERLA SUN

« Вижте още хотели към тази почивка



PERLA SUN


Детайлна информация за хотела от прикачените файлове: тук
Разположение:

Перла Сън Парк Хотел е хотелски комплекс, разположен на Южния плаж на град Приморско (откриване лято 2008 год.). В непосредствена близост се намира Дяволската река, чието устие е свързано с Южния плаж, както и т. нар. Кралска Дъбова Гора. Уникалната природна комбинация - море, река, гора - прави хотелът особено атрактивен.



В стаите:

Перла Сън Парк Хотел е 9-етажна сграда, построена през 2007г. На първия, етаж са разположени рецепция и лоби бар. На покрива на хотела се намира Скай Бар с 60 места, от който може да се насладите на прекрасен изглед към морето - на изток е пристанището на Приморско, а на запад - Южния плаж, простиращ се до залива на гр. Китен.

Хотел Перла Сън Парк & СПА разполага със 77 двойни стаи, 15 студиа и 43 фамилни стаи, всяка от които предлага изглед към морето и изглед към града.
Двойна стая / 24 кв.м / Двойна стая - стая с двойно легло и едно допълнително легло / диван, балкон с изглед към морето, с гледка към реката и към басейна. Всяка двойна стая е оборудвана с плазмен телевизор, хладилник, вана или душ, гардероб, климатик и безплатен Wi Fi.

Студио / 30 кв.м / Просторна стая с двойно легло и две единични легла / диван, балкон с изглед към морето, изглед към реката и басейн. Всяко студио е оборудвано с плазмен телевизор, хладилник, вана или душ, 2 гардероба, климатик и безплатен Wi Fi.

Апартамент / 45 кв.м / Състои се от две спални, разделени от врата с двойно легло балкон с изглед към морето, река и басейн. Всеки апартамент е оборудван с плазмен телевизор, хладилник, вана или душ, климатик, 2 гардероба и безплатен Wi Fi.

Хотела разполага с плувен басейн с бар и барбекю. Гостите на комплекса ползват безплатно чадъри и шезлонги при басейна. На разположение са също детска площадка и парк.



На територията на хотела:

Ресторант, Лоби бар, Бар на басейна
Започнете деня си с обилна закуска, избирайки от голямо разнообразие от пресни плодове, зърнени храни, прясно изпечен хляб, сладкиши и сладки, колбаси и сирене. Насладете се на кулинарните изкушения на сектора за готвене на живо. На обяд и вечеря нашият готвач ще ви изненада с най-добрия избор от българската и международна кухня, задоволявайки най-изтънчените вкусове с голямо разнообразие от месни и вегетариански ястия. All-inclusive
включва закуски между основните ястия, неограничена консумация на местни алкохолни напитки, бира и вино, наливни безалкохолни напитки.

Скай бар
Спиращи дъха гледки към небето, отличен избор от напитки и коктейли, които могат да задоволят сетивата ви.



Хранене:

ALL inclusive - закуска, обяд и вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки.



Забавление:

Спа & уелнес
Отдайте се на комфорт, лукс и елегантност в СПА центъра на хотел Перла Сън. Отдайте се на изключителни процедури за отпускане и зареждане на батериите. Широката ни гама от процедури за тяло и лице като класически и арома масажи, финландска сауна, парна баня, студени душове, стая за релакс с отопляеми столове, басейн с магнезиеви соли, солариум и фитнес - всичко за подобряване на вашето благополучие, ум и тяло в условия с екип от обучени терапевти.

РАЗВЛЕЧЕНИЯ
Водни ски, гмуркане, орнитологични турове, фото сафари, риболов, конна езда, плажен волейбол, Аквапарк - на 0,5 км от хотела, Годишен международен фестивал на народното изкуство, Национален офроуд състезание 4x4 Гранд Приморско.



Спорт:

Спорт / Забавления:

За спорт и релакс хотелът предлага на своите гости следните услуги:
- Модерен СПА център
- Фитнес и гимнастика/аеробика
- Воден масаж и солариум
- Тенис на маса и тенис на корт
- Велосипеди под наем, езда и водни ски, разходка със сал и яхта.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер