AURORA HOTEL
AURORA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



AURORA HOTEL



Разположение:

 Хотелски Комплекс "Аврора" е разположен в курортния комплекс "Св. св. Константин и Елена", на 8 км от Варна и на 9 км от "Златни пясъци", близо до плажа, автобусна спирка, търговски и развлекателен център.



В стаите:

Хотелски комплекс "Аврора" се състои от 2 сгради. Много от стаите са с морски изглед. Всички имат вани и мини хладилник, кабелна телевизия и балкон.



На територията на хотела:

Хотелски комплекс "Аврора" разполага с два открити и един закрит плувен басейн, които разполагат с обезопасени детски секции, слънчеви тераси с безплатни шезлонги. Има многофункционална спортна зала с тенис на маса, маса за билярд и спортни уреди. Хотел "Аврора" разполага с климатизиран ресторант с капацитет 150 места на закрито и над 150 места в приятната атмосфера на терасата-градина. Ресторант "Аврора" предлага на бюфет разнообразие от национална, местна и европейска кухня.



Хранене:

All inclusive - закуска, обяд, вечеря и междинни хранения; алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер