ESTREYA PALACE
ESTREYA PALACE

« Вижте още хотели към тази почивка



ESTREYA PALACE



Разположение:

Има място на българското Черноморие, което през годините е запазило своята природа, тишина и спокойствие. На това място, уникалното съчетание на гора и море е привлякло в миналото свещеници да изградят манастира „Св. св. Константин и Елена“. Днес в непосредствена близост до тази свещена земя се намират хотелите „Естрея Палас“ и „Естрея Резиденс“.
Хотел Естрея Палас е разположен в самия център на комплекс Св. Св. Константин и Елена, отдалечен на 250 метра от морския бряг, на 100 м. от автобусната спирка и на 150 м. от минерален басейн.
В непосредствена близост до хотела, се намира манастира Св. Св. Константин и Елена, дал името си на курорта.



В стаите:

Двойните стаи в хотел "Естрея Палас" са с площ от 24 кв.м. Стилни и практични мебели, 2 единични легла в стая и 1 разтегателен фотьойл, Баня с душ-кабина (вана на 4ти етаж); сешоар, Малък балкон, Кабелна телевизия, Централна климатична система.

Апартаментите в "Естрея Палас" са с площ от 45кв.м. Представляват едно голямо помещение без врата между спалня и хол. Седем от апартаментите са разположени в приземния етаж на хотела, останалите три се намират на първи, втори и трети етаж. Стилни и практични мебели, 1 двойно легло в стая и 1 разтегателен фотьойл, Баня с душ-кабина; сешоар, Малък балкон, Кабелна телевизия, Централна климатична система.



На територията на хотела:

Реконструиран през 2004г., хотелът предоставя на своите гости ресторант, лятна градина с барбекю, лоби бар, басейн, термална минерална вода във вътрешния плувен басейн и един от външните басейни на хотелския комплекс. Водата е от термален минерален източник с температура при извора 42 градуса, балнеология, масаж, парна баня, обмяна на валута, детски клуб и сейф (срещу допълнително заплащане). Гостите имат безплатен достъп до Wi-Fi интернет в лобито на хотела. В близост до хотела има много ресторанти и магазини.

Гостите на хотел Естрея Палас могат да ползват СПА центъра на Резиденс-хотел Естрея. Спа центъра предлага парна баня, калолечение, масаж, шиатцу, широтерапия, трапия с луга, рехабилитация и електротерапия. Гостите на Естрея Палас могат да ползват двата басейна пред терасата на Резиденс-хотел Естрея. Те са с полегати дъна и дълбочината им е от 0.90 м. до 1.80 м. Ползването на басейна, шезлонгите и чадърите са безплатни за гостите на Естрея Палас.



Хранене:

HB - закуски и вечери
All inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер