ESTREYA RESIDENCE
ESTREYA RESIDENCE

« Вижте още хотели към тази почивка



ESTREYA RESIDENCE



Разположение:

Хотел Естрея Резиденс е разположен в самия център на комплекс Св. Св. Константин и Елена, непосредствено до едноименния манастир в комплекса. Отдалечен е на 250 метра от морския бряг, на 100 метра от автобусната спирка с редовни линии до град Варна и 150 метра от минерален басейн.



В стаите:

Двойните стаи в хотел "Естрея Резиденс" са с площ от 30кв.м.Елегантни румънски мебели, 2 единични легла или 1 двойно легло в стая + 1 разтегателен фотьойл, Баня с душ-кабина и вана; сешоар, Просторен балкон, Сейф, Кабелна телевизия, Жичен и безжичен интернет, Централна климатична система

Апартаментите в хотел "Естрея Резиденс" са с площ от 50кв.м. Елегантни румънски мебели, 1 двойно легло в стая + 1 разтегателен фотьойл, Баня с душ-кабина и вана; сешоар, Просторен балкон, Сейф, Кабелна телевизия, Жичен и безжичен интернет, Централна климатична система



На територията на хотела:

Разнообразно меню, ястия приготвени от пресни и качествени продукти допълват приятния престой в хотелите "Естрея Палас" и "Естрея Резиденс". На разположение са 2 зали - с капацитет 90 и 120 места. Предлагат се разнообразни специалитети от националната и европейската кухня. Като приятно и освежаващо допълнение към всяко меню е колекция от бели и червени вина, произведени в избата на хотела от био-грозде на лозови масиви "Белоградец". Двете зали имат външни тераси, разположени под сянката на вековни дървета.
През летните горещини гостите на двата хотела могат да утолят своята жажда край басейна със студена бира или разхладителни напитки, а след вечерна разходка могат да се насладят на богатия избор от алкохолни и безалкохолни коктейли, предлагани в уютната обстановка на лоби-бара в хотел "Естрея Резиденс".
СПА-център, термална минерална вода във вътрешният плувен басейн и един от външните басейни на хотелския комплекс. Водата е от термален минерален източник с температура при извора 42 градуса, закрит басейн, голям просторен лоби бар, ресторант, лятна тераса, барбекю и конферентна зала.


 



Хранене:

HB - закуски и вечери
All inclusive - закуска, обяд и вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер