GLORIA HOTEL
GLORIA HOTEL

« Вижте още хотели към тази почивка



GLORIA HOTEL



Разположение:

Разположен точно на ъгъла от Пеперудената къща, Gloria St. Constantine Hotel е наскоро реновиран, през 2007 г., хотелът разполага с 4 етажа. 20 -минутно шофиране от хотела ще ви отведе до Плаж Аспарухово. Чайка е на 3 км разстояние от Gloria St. Constantine Hotel. За гостите на хотела, е осигурен достъп до Парк-паметник на българо-съветската дружба. Хотелът се намира близо до автобусна спирка.

 



В стаите:

Всички стаи в хотела имат индивидуална климатизация, собствена тераса зона за отдих. Стаите имат изглед към градината. Те са оборудвани с самостоятелна баня, където са включени сешоар кърпи за баня, всички с балкон, телефон, хладилник и телевизор със сателитни програми.Година на реконструкция: 2007. Брой етажи: 4. Брой стаи: 117.



На територията на хотела:

Гостите могат да закусват в кафенето всяка сутрин. Разполага с гурме ресторант и нощен бар. В бара се сервират отбрани напитки. Има разнообразие от ресторанти по улиците около хотела като Happy House, Restaurant Shabby Chic и The Bay. Хотелът има плувен басейн за вашето удобство. В района се предлагат разнообразни дейности като волейбол тенис на маса. 



Хранене:

All inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки местно производство.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер