IMPERIAL FORT CLUB
IMPERIAL FORT CLUB

« Вижте още хотели към тази почивка



IMPERIAL FORT CLUB



Разположение:

Комплекс Империал Форт Клуб (част от комплекс Гранд Ризорт) е разположен на около 200 метра от брега между курортите „Елените” и „Свети Влас” и  на ок. 1.2 км от Източен плаж на Свети Влас. Центърът на курорта е на 3 км. разстояние. Недалеч от хотела, на 1.5 км. се намира и Aqua Park Atlantida.



В стаите:

Комплекс Империал Форт Клуб ви предлага комфортни студиа, двустайни апартаменти с хол/дневна и 1 отделна спалня и тристайни апартаменти с хол/дневна и 2 отделни спални, напълно обзаведени. Условия за настаняване: Студио - 2 легла.
Апартамент 1 спалня - с хол/дневна и 1 отделна спалня. Максимално настаняване - 2 + 2 допълнителни легла.
Апартамент 2 спални - с хол/дневна и 2 отделни спални. Максимално настаняване - 4 + 2 допълнителни легла.
Разполагат с напълно оборудвана кухня, включително всички уреди и прибори, кабелна TV, климатик във всяка стая, сешоар, хавлии. Безплатен Wi Fi достъп във всички стаи.



На територията на хотела:

Комплексът Imperial Fort Club разполага с редица модерни удобства и услуги, които да направят вашия престои приятен и комфортен - 2 ресторанта, бар, кафене, 4 басейна, водна пързалка, супермаркет, магазини, художествени магазини, фитнес клуб, сауни, парна баня, детски площадки, тенис корт, футболно игрище, център за красота, медицински център, интернет клуб, рент-а-кар, охраняем паркинг.



Хранене:

RO - само настаняване







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер