GRAND HOTEL SVETI VLAS
GRAND HOTEL SVETI VLAS

« Вижте още хотели към тази почивка



GRAND HOTEL SVETI VLAS



Разположение:

Гранд Хотел Свети Влас е луксозен хотелски комплекс, изграден в модерен средиземноморски стил и разположен на самия бряг в кв. Юрта, гр. Свети Влас. Само на 3км от центъра на най-големия курортен комплекс в България – Слънчев бряг, на 25км от летище Бургас и на 1,5км от най-голямото яхтено пристанище "Марина Диневи".

Юрта е прекрасен избор за хора, интересуващи се от спокойствие и приятна атмосфера. Уникалната комбинация от море и гора обуславят изключително благоприятният климат, а въздушният поток между морето и планината създават уникален природен феномен, който прочиства въздуха. Морският бриз в комбинация с кристално чистия въздух създават условия за развитие на балнеологията в района и имат положителен ефект върху пациенти с белодробни заболявания. Благоприятният климат е подходящ за лечение целогодишно!

С уникалното си разположение и предлаганите удобства и услуги, Гранд Хотел Свети Влас е идеална възможност за една пълноценна и релаксираща почивка на брега на морето 365 дни в годината!

Марина Диневи се намира на 1,7 км от Grand Hotel Sveti Vlas, а най-близкото летище е това на Бургас - на 25 км.



В стаите:

Гранд Хотел Свети Влас предлага 115 просторни луксозни помещения и 5 апартамента с безплатен Wi-Fi, плазмен ТВ и стилни бани с италиански мрамор.

Всички климатизирани стаи са оборудвани с телевизор с плосък екран, минибар, уреди за приготвяне на кафе и чай и безплатни тоалетни принадлежности. Някои стаи предлагат изглед към морето или градината.



На територията на хотела:

Комплексът разполага с 2 ресторанта – основен и A la carte ресторант, които предлагат вкусни ястия приготвени по оригинални рецепти, а в лоби бара на комплекса може да се насладите на чаша ароматно кафе.

Гранд Хотел Свети Влас ще ви зарадва с голям фитнес център от веригата Pulse Fitness & SPA, оборудван с последно поколение фитнес уреди Techno Gym, а също така и с огромен СПА център с множество съоръжения – солна сауна, арома парна баня, финландска сауна, хамам и зона за релакс. На Ваше разположение са и всички басейни – вътрешни и външни, с подсигурени чадър и шезлонг.

Хотела предлага сезонен открит плувен басейн, луксозен спа център, включващ закрит басейн, солена сауна, ароматна парна баня, турска баня.
Grand Hotel Sveti Vlas разполага с бар до басейна, лоби бар и протеинов бар, където се предлагат напитки или здравословни добавки.

За нашите най-малки гости, Гранд Хотел Свети Влас разполага с детски кът, изцяло адаптиран към техните нужди. Докато Вие си почивате или се наслаждавате на многобройните удоволствия, които хотелският комплекс Ви предлага, за безопастността и чудесното настроение на Вашите деца се грижат нашите професионални аниматори.

Игри, песни, рисуване, много добро настроение и безброй усмивки за Вашите деца всеки ден от 12:00 до 21:00 часа, безплатно за всички гости на хотела.



Хранене:

BB - закуска

FB - закуска, обяд, вечеря







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер