PRIVILEGE FORT BEACH
PRIVILEGE FORT BEACH

« Вижте още хотели към тази почивка



PRIVILEGE FORT BEACH



Разположение:

Комплекс „Привилидж Форт Бийч” е разположен в близост до Елените, на брега на морето в живописен, южен залив на плажа Робинзон. Заобиколен от морето и борова гора, комплекса предлага една изключително рядка и здравословна комбинация от морски и планински климат. В комплекс „Привилидж Форт Бийч” ще намерите всичко необходимо за комфортна и пълноценна почивка със семейството Ви!



В стаите:

Апартаментите представляват комфортни студия, двустайни апартаменти с хол/дневна и 1 отделна спалня, тристайни апартаменти с хол/дневна и 2 отделни спални, всички напълно обзаведени – оборудвана кухня с всички уреди и прибори, нужни за готвене и хранене, цифрова TV, климатик във всяка стая, комплект завивки и кърпи.
Условия за настаняване: студио – 2 възрастни; 2-стайни апартаменти – 2 + 2; 3-стайни апартаменти – 4 + 2;
Комплекс „Привилидж Форт Бийч” ви предлага пълен комфорт за семейна или романтична почивка!



На територията на хотела:

Инфраструктурата се състои от 2 ресторанта, 2 плувни басейна, детски басейн и площадки за игра, магазин за хранителни стоки, фитнес, сауна, хамам, турска баня, зона за масаж, салон за красота (фризьор, маникюр, педикюр), обменно бюро, услуга пране и гладене, тенис корт / футболно игрище, мини голф, фитнес уреди около басейна, билярд и платен паркинг.

Безплатен интернет и шезлонги около басейните!



Хранене:

RO - само настаняване







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер