APARTHOTEL GARDEN OF EDEN
APARTHOTEL GARDEN OF EDEN

« Вижте още хотели към тази почивка



APARTHOTEL GARDEN OF EDEN



Разположение:

Луксът от друга гледна точка
ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Още от първия поглед към спиращата дъха панорама, разкриваща се от нашия бар ‘Vista’, ще останете очаровани от красотата на комплекс „Райска градина“. Този уникален комплекс, с петзвезден хотел и луксозни апартаменти, се намира на южния склон на самия бряг на Черно море с изглед към древния град Несебър. Комплексът се намира в красивия курортен град Свети Влас, в непосредствена близост до Слънчев бряг и недалеч от летище Бургас и предлага на нашите гости спокойно убежище за добра почивка. Сградите са заобиколени от цветни градини, сред които ромолят декоративни потоци.



В стаите:

Всички 800 апартамента (студиа и апартаменти с една, две или три спални) в "Райска Градина" са категоризирани с четири звезди в съответствие с международните туристически стандарти. Апартаментите са индивидуално климатизирани във всяка стая и с напълно оборудвани кухни. Всеки апартамент е индивидуално обзаведен и декориран.

Комфортни студио апартаменти с площ от 32 до 40 кв.м., с напълно оброудвани кухненски кът и столова, с големи двойни легла и разтегателен диван, с масичка за кафе, тераса, телевизор, достъп до Интернет, телефон. Студио апартаментите са подходящи за настаняване на двама възрастни и едно дете или на трима възрастни.

Апартамент 1 спалня - Апартаменти с полощ от 55 кв.м., с отделна спалня, дневна с напълно обзаведен кухненски кът, столова и хол с разтегателен диван, телевизор, телефон и достъп до Интернет. Тези апартаменти са подходящи за настаняване на двама възрастни и две деца или на до четирима възрастни.

Апартамент 2 спални - Апартаменти с площ от 70 до 90 кв.м. с две отделни спални, две бани със санитарен възел, дневна с напълно обзаведен кухненски кът, столова и хол с разтегателен диван, телевизор, телефон и Интернет достъп. Двуспалните апартаменти са подходящи за настаняване на до пет възрастни. 

Апартамент 3 спални - Апартаменти с площ от 100 до 400 кв.м. с три отделни спални, две бани със санитарен възел, дневна с напълно обзаведен кухненски кът, столова и хол с разтегателен диван, с телевизор, телефон и достъп до Интернет. Тези апартаменти са подходящи за настаняване на до седем възрастни.



На територията на хотела:

За гастрономите предлагаме ала карт ресторанти „Paradiso“, италианския „Albero della Vita“ (Дървото на живота) и рибен ресторант „Poseidon“, разположен на брега на морето.

Барове:
Бар "Виста"
Насладете се на магическата гледка на морския залив и на силуета на Старинния град Несебър от самия връх на "Райска Градина". В близост до рецепцията на хотела опитайте нашите професионално приготвени коктейли и разхладителни напитки, забавлявайте се с приятели или проведете бизнес среща.

Работно време: 8:00 - 04:00
Места: 70
Happy hours: два пъти седмично

Бар "Цвете"
С пълната си гама от местни и вносни алкохолни напитки, прясно изцедени сокове и безалкохолни, наливна и бутилирана бира и дори сладолед, бар "Цвете" е перфектното място за релакс през целия ден и до късно вечерта. Изпийте своя коктейл на освежаващия мокър бар.

Работно време: 10:00 - 23:00
Места: 50
Happy hours: два пъти седмично

Бар "Шатра"
Разпуснете с вечерен коктейл, наблюдавайки залеза на този уютен бар в "Райска Градина". Презаредете батериите си с апетитен хот-дог по всяко време на деня.

Работно време: 10:00 - 18:00
Места: 40
Happy hours: два пъти седмично
Арт Кафе

С торти, сладоледи, кафе и горещ шоколад, безалкохолни напитки и коктейки, нашето Арт Кафе е твърде изкушаващо! Тук можете да намерите по нещо за всеки член от семейството. А когато децата приключат с десертите и напитките, Вие можете да си почивате и да наблюдавате от масата как те си играят в инфинити басейна на Артхаус. Сега, когато те са заети, вероятно бихте могли да се справите с още едно парче торта...

Работно време: 10:00 - 20:00
Места: 20 вътре и 20 на терасата



Хранене:

RO - само настаняване
BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд и вечеря



Безплатни услуги:

Всички открити басейни имат детска секция.
През лятото нашите аниматори се грижат за доброто Ви настроение всеки ден, а децата ще бъдат възхитени от разнообразието от игри и занимания – различни всеки ден от седмицата.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер