HOTEL GARDEN OF EDEN
HOTEL GARDEN OF EDEN

« Вижте още хотели към тази почивка



HOTEL GARDEN OF EDEN



Разположение:

Комплекс Райска градина се намира на самия плаж в Свети Влас и има южно изложение. Комплексът е разположен в близост до Слънчев бряг.

Луксът от друга гледна точка
ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД

Още от първия поглед към спиращата дъха панорама, разкриваща се от нашия бар ‘Vista’, ще останете очаровани от красотата на комплекс „Райска градина“. Този уникален комплекс, с петзвезден хотел и луксозни апартаменти, се намира на южния склон на самия бряг на Черно море с изглед към древния град Несебър. Комплексът се намира в красивия курортен град Свети Влас, в непосредствена близост до Слънчев бряг и недалеч от летище Бургас и предлага на нашите гости спокойно убежище за добра почивка. Сградите са заобиколени от цветни градини, сред които ромолят декоративни потоци.



В стаите:

Хотел "Райска Градина" се състои от 48 луксозни двойни стаи, 6 просторни апартамента и президентски апартамент, обзаведен индивидуално с елегантност и стил. Всички апартаменти и повечето стаи предлагат уникална морска панорама и гледка към красивия парк. Цената включва закуска (бюфет) в ресторант 'Raradiso'.

Двойна стая
Дизайнът на стаите е модерен, съчетаващ камък, дърво и елегантен текстил. Всички те разполагат с кът за почивка с разтегаем диван, балкон, 32″ телевизор с кабелни канали, високоскоростен безжичен интернет, писалищна маса, голям гардероб, модерна баня с душ и вана с хидромасаж. Площта на стандартната стая е около 25 кв. м. Стаите имат морска или паркова гледка.

Студио
Комфортни студио апартаменти с площ от 32 до 40 кв.м., с напълно оброудвани кухненски кът и столова, с големи двойни легла и разтегателен диван, с масичка за кафе, тераса, телевизор, достъп до Интернет, телефон. Студио апартаментите са подходящи за настаняване на двама възрастни и едно дете или на трима възрастни.

Апартамент
Хотелските апартаменти имат панорамна гледка към черноморския залив. Те се състоят от елегантно декорирана стая, застлана с нежен мокет, просторна гостна с кът за хранене, комфортна мека мебел, удобно бюро и голяма баня. Апартаментите са подходящи за настаняване на семейства с две деца или трима-четирима възрастни. Площта на хотелския апартамент е около 60 кв. м.

Апартамент 2 спални
Апартаменти с площ от 70 до 90 кв.м. с две отделни спални, две бани със санитарен възел, дневна с напълно обзаведен кухненски кът, столова и хол с разтегателен диван, телевизор, телефон и Интернет достъп. Двуспалните апартаменти са подходящи за настаняване на до пет възрастни.



На територията на хотела:

Ресторант "Парадизо"
Под сянката на перголата на голямата веранда, гледаща към нашите градини и морето, или в елегантния салон, Вие ще се насладите на изисканото гурме меню на този интернационален ресторант.

Специалитетите на "Парадизо" включват салата "Цезар" по оригинална рецепта, Гъши дроб върху канапе от карамелизирани ябълки и праскови "фламбе" в сос "Кимбърленд", Пуешки медальони в сос коняк със задушени броколи в масло и глазирани моркови, Говежди ентракот със стек-хаус картофки сос барбекю и масло "Кафе дьо Пари" .
Богатото а-ла-карт меню и внушителната винена листа ще направят вечерта Ви наистина незабравима. В "Парадизо" можете да закусите на шведска маса и да опитате специалните ни обедни предложения или просто да похапнете сандвич пред басейна. Не сме забравили и децата, на които предлагаме отделно меню.
Не пропускайте нашите тематични вечери с богат бюфет и разнообразни развлечения!
Работно време: 7:30 - 23:00
Кухня: Класическа европейска и българска
Места: 140 места в основната зала и 30 на верандата
Облекло: Неангажиращо

Италиански ресторант "Л'Aлберо делла Вита"
Изберете между гледката към Римския басейн или морския залез, предлагани от този колоритен и романтичен ресторант. Ароматни пици, вкусна паста, изкусно приготвени "secondi" и "contorni"... Прибавете към усещането за Ла Белла Италия чаша искрящо италианско вино и не забравяйте десерта! Посетете веднъж това гостоприемно кътче на "Райската Градина" и със сигурност ще се върнете отново и отново. И ако все пак предпочитате уединението – вземете своята храна за вкъщи.
Работно време: 11:00 - 23:00
Кухня: Италианска
Места: 130 места на двете нива и 40 на верандата
Облекло: Неангажиращо

Рибен ресторант
Едно задължително кулинарно изживяване! Насладете се на изобилието от морски дарове и прясна риба на самия плаж, в приятелска и отпускаща обстановка. Всеки ден ще откриете по една свежа изненада, току що извадена от мрежите на местните рибари. Дори докато се припичате на плажа, ние ще ви донесем любимия рибен сандвич или друг специалитет от нашето меню "Тo Go". Не забравяйте да резервирате места за своята вечеря, защото рибният ресторант често е напълно ангажиран!
Работно време: 11:00 - 23:00
Кухня: Морска
Места: 90 на терасата
Облекло: Неангажиращо



Хранене:

BB - закуска
HB - закуска и вечеря
FB - закуска, обяд и вечеря



Забавление:

На територията му има 7 открити басейна с детски секции.
Комплекс Райска градина предлага денонощен румсървис и фитнес център със спа зона, закрит басейн и тенис кортове, които гостите могат да ползват срещу допълнително заплащане. На място се предлагат допълнителни услуги като химическо чистене, супермаркет, организирани екскурзии и автомобили под наем.

Всички открити басейни имат детска секция.
През лятото нашите аниматори се грижат за доброто Ви настроение всеки ден, а децата ще бъдат възхитени от разнообразието от игри и занимания – различни всеки ден от седмицата.



Спорт:

Уелнес & СПА

Отпуснете се в СПА центъра на "Райска Градина". Прочистете се, от стреса на динамичния градски живот, в нашия СПА център със своите парна баня, сауна, солариум и професионален масаж.

Спортът е здраве
Развлечения

Вдигнете адреналина на банан, мамбо или голям надувам мейбъл,
или се насладете на един релаксиращ час с гребна лодка или водно колело.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

     

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер