PRIMEA BEACH RESIDENCE
PRIMEA BEACH RESIDENCE

« Вижте още хотели към тази почивка



PRIMEA BEACH RESIDENCE



Разположение:

В уютната прегръдка на комфорта флирт с жизнеността!
Primea Beach Residence се намира в най-живописната част на град Царево – на просторния и атрактивен плаж Нестинарка. Заливът осигурява възможноста за отлична и пълноценна ваканция, забавления и спортни дейности, като сърф, джет ски, уиндсърф и др.
За да се насладите качествено и безгрижно на престоя си в луксозната и слънчева атмосфера на комплексът ни, освен интересно обзавеждане и комфорт, Ви предлагаме също отлично и гостоприемно обслужване. Primea Beach Residence разполага със различни типове помещения за настаняване. От комплекса се открива чудесна гледка към живописния залив. Летище Бургас отстои на 54 километра.



В стаите:

Стаите са просторни и луксозно обзаведени, оборудвани с интернет и телевизия, а от терасите се открива прекрасна гледка към морето. В двора на хотела се намира голям открит басейн с чадъри и шезлонги, който предоставя отлични условия за прохлада и отмора в най-горещите часове на деня.

СТУДИО ДЕЛУКС
Изискан уют и топла винтидж атмосфера ще Ви предложи Студио Делукс, за да се насладите на релаксираща почивка край морето.
Тип легло: Голямо двойно + Разтегателен диван, безплатен интернет, брой гости: 2 възрастни + 1 дете. Някои от студиата разпалагат и с кухненско оборудване. Размер на стаята: 60 кв. м., тераса, изглед море, климатик, баня с душ, кабелна телевизия, сешоар и козметика, електрическа кана, ютия, хладилник.

ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ С ЕДНА СПАЛНЯ
Обаятелен комфорт с приветлив дизайн. Съвременен и стилен интериор се съчетават в едно, за да направят това място перфектно за уютна и освежаваща почивка.
Тип легло: Голямо двойно + Разтегателен диван. Безплатен интернет, брой гости: 2 възрастни + 1 дете, кухненско оборудване, размер на стаята: 70 кв. м., тераса,  изглед море, климатик, баня с душ, кабелна телевизия, сешоар и козметика, електрическа кана, ютия, хладилник.

ДЕЛУКС АПАРТАМЕНТ С ДВЕ СПАЛНИ
Разкошен винтидж стил в обширно пространство, който ще направи престоя Ви възхитителен и удовлетворяващ във всяко отношение. Удобен и функционален за семейства с деца или компания от приятели.
Тип легло: Голямо двойно 2 бр. + Разтегателен диван. Безплатен интернет, брой гости: 4 възрастни + 1 дете, кухненско оборудване,  размер на стаята: 105 кв. м., тераса, изглед море, климатик, баня с душ, кабелна телевизия,
сешоар и козметика, електрическа кана, ютия, хладилник.



На територията на хотела:

Ресторант „ Primea Kitchen Bar” се намира на просторния плаж Нестинарка, в територията на комплекс Примеа, на метри от морския бряг. Там ще намерите уютна и приветлива обстановка, неповторима гледка към морския хоризонт и професионално обслужване. Ресторанта разполага със 100 места и е подходящ както за хапване със семейство и приятели, така и за организиране на мероприятия и специални празници. Менюто е специално подбрано за нашите клиенти, за да се поддържа високото качество на предлаганите ястия. При нас ще намерите разнообразие от специалитети и свежи салати. През летните жеги на деня, ще Ви изненадаме с очарователни, освежаващи коктейли.
На разположение на най-малките ни гости има детски кът.



Хранене:

BB - закуска
HB - закуска и вечеря



Забавление:

Срещу допълнително заплащане се предлагат съоръжения за водни спортове. Гостите на Примеа Бийч Резидънс могат също да се възползват от отстъпки в няколко развлекателни обекта в града. На 2,5 километра има 2 дискотеки. Наблизо има безплатен частен паркинг.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер