COMPLEX SIRENA BYLA
COMPLEX SIRENA BYLA

« Вижте още хотели към тази почивка



COMPLEX SIRENA BYLA



Разположение:

Комплекс Сирена се намира на морския бряг, южно от центъра на град Бяла. Град Бяла е разположен на средата на пътя Варна-Бургас и на 6 км. от гр. Обзор.

Комплекс Сирена се намира в един от старите градове на България – гр. Бяла. Името на града идва от Белите скали, на които е кацнал. Каменни котви и амфори, останки от крепост, римски и гръцки монети свидетелстват за древното му минало и корени, идващи от Античността.
Природата щедро е дарила този живописен край с благоприятен климат, плитко море с просторен плаж, златист пясък и прозрачна вода. Комплексът е от затворен тип с контролиран достъп, денонощна охрана и целогодишна поддръжка. Намира се само на 30 метра от морския бряг и разполага с басейн за възрастни и деца, кътове за отдих и отмора.

Морска къща „Сирена” е правилният избор за една различна ваканция на море с приятели, семейство или в уединение.



В стаите:

Описание на стаите:

Разполага с напълно обзаведени апартаменти с една или две спални, дневна с място за хранене и кухненски бокс, баня с вана и самостоятелна тераса. Апартаментите разполагат с напълно оборудвана кухня: хладилник, котлони, аспиратор, всички необходими кухненски прибори и съдове за хранене и приготвяне на храна. Апартаментите са с климатик, собствен бойлер, вана в банята и всички удобства, предразполагащи туристите да се чувстват като у дома си.

Обектът разполага с: Асансьор, открит басейн.

Стаите разполагат с: TV Интернет Безплатен WI-FI Kлиматик във всяка стая Хладилник Баня WC Вана Ютия Тераса Детско легло Сешоар

За децата: Детски кът



Хранене:

RO -само настаняване



Плаж:

Плажът на град Бяла е един от най-чистите по нашето Черноморие. Това се дължи на факта че се намира на достатъчно далечно разстояние от големите административни градове- Варна и Бургас. Съчетанието на планински и морски климат, прави Бяла едно чудесно за отдих място. В близост до Бяла се намира местността "Бяла река". Едно от най-дивите кътчета в района на Черноморието.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер