ANDALUSIA BEACH
ANDALUSIA BEACH

« Вижте още хотели към тази почивка



ANDALUSIA BEACH



Разположение:

Хотел Андалусия Бийч се намира на Южното Черноморие в затворения комплекс Роял Клуб в курортното селище Елените, в близост до Свети Влас - само на около 2 км. от градчето.
Разположен е на плажната ивица и ще ви впечатли със своите топли тонове и светли стаи в андалуски стил. Разстояние до летища Бургас - 36 км, Варна - 107 км, София - 423 км. Разстояние до близки градове Слънчев бряг - 9 км, Несебър - 15 км, Бургас - 45 км. Разстояние до плажа - 50 м. Хотелът е разположен на първа линия.



В стаите:

Хотелът предлага на своите гости настаняване в двойна стая.
Удобства в стаите: Тераса • Климатик • Телефон • Телевизор • Кабелна телевизия • Сейф • Мини Хладилник • Сешоар • Душ или вана • Тоалетни принадлежности - еднократно • Ютия - при запитване на рецепция Специално за деца: при запитване има възможност за безплатно ползване на детска кошара.
За домашни любимци: в хотела се допускат кучета до 5 кг. срещу допълнително заплащане от 10 лв. на ден на домашен любимец.



На територията на хотела:

Интернет: Хотелът предлага безплатен базов интернет на лоби и рецепция.
Анимация: Програмата с анимация е както за деца, така и за възрастни. Освен дневна, хотелът предлага и вечерна анимация в анимационна зала и амфитеатър. Програмата е налична на информационното табло в хотела.
Специално за деца: - Външна детска площадка на територията на хотела. - Детски външен басейн. - Анимация за деца. - Хотелът има два безплатни детски клуба, в които се приемат деца от 4 до 12 години. Работното време на детските клубове е от 10 до 12 и от 15 до 17 часа.
На територията на комплекса, гостите на хотел Андалусия Бийч, могат да посетят безплатно Аква Парк Атлантидa. Вие и вашите деца, могат да се насладят на разнообразни пързалки. Аква Парка е сезонен и работи от 01.06 до 15.09



Хранене:

Хотел Андалусия Бийч предлага All Inclusive лятна ваканция.
Разполага с основен ресторант, където се сервира голямо разнообразие от неограничени храни и напитки за закуска, обяд и вечеря, както и с Лоби бар. На територията на комплекс Роял Клуб Елените гостите могат да опитат още разнообразни закуски през деня. На гостите се предлага и тематична вечеря в един от трите а-ла карт ресторанта, като броя на безплатните посещения зависи от броя нощувки. През вечерите гостите могат да посетят нощен клуб Галакси.
Специално за деца: - В хотела се предлагат безплатно детски столчета при запитване. - Има опция за платено детско меню при запитване.



Плаж:

Хотел Андалусия Бийч разполага с прекрасен външен басейн с детски басейн към него и достъп до плаж само на 10 м от хотела.
Гостите могат да използват шезлонг и чадър до изчерпване на количествата безплатно край басейна и аква парка. Шезлон и чадър на плажа е възможно само пред хотел Роял Бей, до изчерпване на количествата. Всички чадъри и шезлонги са подредени спрямо изискванията на Министерството на туризма.



Спорт:

Спорт & Дейности
Всички гости на хотел Андалусия Бийч, могат да се възползват безплатно от разнообразни услуги и спортни дейности на територията на комплекса, включени в All Inclusive пакета, като: фитнес и тенис на корт.

СПА
В хотел Роял Касъл на територията на комплекса се предлага платен достъп до СПА център с вътрешен басейн, сауна, парна баня, масажи и др.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер