HOTEL BLYAN
HOTEL BLYAN

« Вижте още хотели към тази почивка



HOTEL BLYAN



Разположение:

Хотел „Блян” e бутиков хотел с изключителна архитектура, съчетана с прекрасна тераса на брега на морето, на която е базиран истински боен вертолет Ми-2.

Разположен на самия морски бряг в Равда. Центърът на града и автогарата са само на 100 метра от хотела. Летището на Бургас е на 25 км., при заявка може да се организира трансфер. Наблизо са курортите Несебър и Слънчев бряг, разположени съответно на 2 и 3 км от хотела. Най-близката търговска зона е на по-малко от километър.



В стаите:

Хотелът разполага с 20 луксозно обзаведени двойни стаи, тройни стаи, студия и апартаменти, обзаведени с луксозни бани с вани и душ кабини, климатик, кабелна телевизия, мобилен интернет, мини - бар и фотьойли. Всички стаи са с просторни тераси, разположени изцяло към морето. Терасите са оборудвани с градински мебели и цветя.



На територията на хотела:

Ресторантът към хотела е красив и уютен и разполага с просторна тераса на брега на морето, само на метър от пясъка на плажа. Общият капацитет е с 100 седящи места.
Предлага се богата кухня с обедно меню, специалитети, много видове риба, миди с черупка, калмари, скариди, раци, ястия от Българската национална кухня, отбрани напитки и вина. Всички ястия се приготвят в момента, когато са поръчани от гостите.

Мобилен интернет има в хотелските стаи, терасите, фоаето, ресторанта и лятната градина и се ползва безплатно от гостите.

Хотелът и ресторанта може да се посещават по бански костюми.
Гостите на хотела и ресторанта могат да се наслаждават на безупречно обслужване и внимание.
Пред хотела са обособени паркоместа, които са безплатни и са под наблюдение на охраната на хотела.
За децата има детски кът.

Допълнителни съоръжения и услуги:
Чадъри и шезлонги се предлагат на туристите от концесионера на плажа срещу заплащане.
Трансфери от и до летищата в Бургас и Варна.
Организиране на екскурзии по суша и море до атрактивни туристически дестинации, коли под наем, сафари с джипове, разходка с яхта по черноморското крайбрежие.
Билети и транспорт за аквапарк в Несебър.
По плажната ивица се предлагат всякакви морски забавления - водни колела, лодки, джет, моторници – теглещи водни съоръжения и др.
Пред хотела се намира централния 50 метров бетонов кей /буна/ , на който е разрешен риболова по всяко време и сезон. Добрите риболовци имат възможност да ползват собствени плавателни съдове.



Хранене:

ВВ - със закуска

НВ - със закуска и вечеря



Плаж:

Чадъри и шезлонги се предлагат на туристите от концесионера на плажа срещу заплащане.
По плажната ивица се предлагат всякакви морски забавления - водни колела, лодки, джет, моторници – теглещи водни съоръжения и др.
Пред хотела се намира централния 50 метров бетонов кей /буна/, на който е разрешен риболова по всяко време и сезон.
Добрите риболовци имат възможност да ползват собствени плавателни съдове.







Основна информация и допълнителни услуги

    Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ - сключва се до 7 календарни дни от датата на подписване на договора за туристически пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.

Приложение №5

Информация за транспорт:

    Собствен транспорт


В цената се включва:

    • Избрания от Вас брой нощувки за съответното настаняване и изхранване


В цената не се включва:

    • Медицинска застраховка „Помощ при пътуване и медицински разноски“ (задължителна при пътуване в чужбина)
    • Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
    • Разходи от личен характер